قهرمان قدیمی ترین ورزش جهان؛
ورزشکاران حمایت نمی شوند
ورزشکار المپیکی همدان اظهار داشت: ورزش حرفه ای دو میدانی را از سال 1385 و با مربیگری آقای فخرایی به طور حرفه ای آغاز کردم و یکسال بعد در مسابقات دانش آموزان سال 86 بهترین مقام را کسب کردم و در مسابقات ایتالیا سوم شدم و ششم آسیا در مسابقات صحرانوردی در ویترین مدال هایم قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید رضا زور آوند دونده همدانی که در المپیک 2016 جزو ورزشکاران همدانی راهی المپیک شد در گفتگو با خبرنگار همدان ورزش گفت: متولد 1368 هستم و از سال 83 ورزش را شروع کردم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش ,,
وی ادامه داد: ورزش حرفه ای دو میدانی را از سال 1385 و با مربیگری آقای فخرایی به طور حرفه ای آغاز کردم و یکسال یعد در مسابقات دانش آموزان سال 86 بهترین مقام را کسب کردم و در مسابقات ایتالیا سوم شدم و ششم آسیا در مسابقات صحرانوردی را کسب کردم .
,,
,
,
,

, ,
قهرمان دو میدانی جهان گفت: یکی از سخت ترین رشته های ورزشی دو و میدانی است چرا که به عنوان رشته مادر از آن یاد می شود و مهمترین دلیل هم آن است که کسب مدال در آن خیلی سخت است .
,,
وی با بیان اینکه دو و میدانی 24 ماده دار د و از 100 متر سرعت گرفته تا بیشترین و دونده استقامت باید در ارتفاعت تمرین کند .
,,
ورزشکار همدانی اظهار داشت : چون معمولا در رشته دو و میدانی مدال نمی توانیم کسب کنیم جامعه ورزش فقط در سال المپیک حمایت می کنند و به شرطی که ورزشکار بتواند مدال کسب کند و بعد از آن فراموش می شود .
,,
,

, ,
,
,
دو میدانی کار همدانی با بیان اینکه استان همدان در رشته دو میدانی پتانسیل بیشتر و بهتری دارد گفت: جامعه ورزش باید حمایت بیشتری از ورزشکاران این رشته کنند تا شاهد رشد و شکوفایی آن ها باشیم .
,,
وی در پایان گفت: امروزه دو و میدانی با رشته هایی همچون فوتبال، بسکتبال، تنیس و والیبال به عنوان پرتحرک ترین رشته های ورزشی جهان رقابت می کند.
,,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه