نماینده ولی فقیه در کردستان:

تخصیص 11 میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه علوم دینی بانه

تخصیص 11 میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه علوم دینی بانه
نماینده ولی فقیه در کردستان در جمع ائمه جمعه و جماعات شهرستان بانه گفت: امسال یازده میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه علوم دینی بانه اختصاص یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرباباخبر، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان و همچنین نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری امروز در نشست با ائمه جمعه و جماعات شهرستان بانه با اعلام این خبر اظهار داشت: تاکنون 7 میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه علوم دینی بانه هزینه شده و در سال جاری نیز حدود  11 میلیارد ریال دیگر به این منظور اختصاص یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر،,

وی افزود: برای تکمیل مدارس علوم دینی در مریوان و سقز و کامیاران نیر اعتبارات قابل ملاحضه ای در نظر گرفته شده است بطوریکه برای تکمیل مرکز علوم دینی سقز 1 میلیارد و 700 میلیون ریال و برای شهرستان های مریوان و کامیاران نیز هر کدام یک میلیارد و 400 میلیون تومان تعیین شده است.

,

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان کردستان تامین این مبالغ را  از محل اعتبارات بودجه حوزه های علمیه در بخش عمرانی برشمرد.

,

 آیت الله شاهرودی: تامین آتیه، مسکن، اعطای مدارج علمی معادل، احیا و ایجاد حوزه های علوم دینی از مهمترین برنامه های پیش رو در زمینه بهبود وضعیت روحانیون اهل سنت عنوان کرد و افزود: اگر چه همه این مشکلات تا حدودی وجود دارد اما گام های مناسبی تا کنون در رفع این مشکلات برداشته شده است.

,

وی تحت پوشش قرار دادن روحانیون در بیمه تامین اجتماعی ؛حل مشکل سربازی طلبه های اهل سنت  و تلاش برای افزایش درآمد روحانیون با ایجاد زمینه اشتغال در دانشگاه ها و مدارس با اقامه نماز در این مراکز و یا تدریس از جمله این اقدامات برشمرد.

,

نماینده رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: خدمات در حوزه های علمیه اهل سنت و شیعه بطور مساوی ارائه می شود و همه روحانیون شهریه ای ثابت دریافت می کنند که علاوه بر این روحانیون در قبال خدمات و کارهای متفرقه ای جدا از درس خواندن حقوق جداگانه ای نیز می گیرند.

وی افزود: ایجاد و راه اندازی مرکز تخصصی امام شافعی توسط شورای برنامه ریزی علوم حوزوی اهل سنت در زمینه ارتقاء تحصیلی طلبگان برای کسب سطوح سه و چهار برشمرد و گفت: این مراکز حوزوی هستند ولی مدرک دانشگاهی به طلبه های فارغ التحصیل ارائه می دهد.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ارتقای تحصیلی و جایگاه علمی روحانیون ضروری است که در این ارتباط در بسیاری از شهرها مدرسه علم دینی وجود دارد و در سنندج هم برای این منظور مدرسه قبا و مرکز تخصصی احداث شده است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه