سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان اردل:

نجاتگران اردلی موفق به کسب درجه ایثار کشوری شدند

نجاتگران اردلی موفق به کسب درجه ایثار کشوری شدند
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان اردل از موفقیت چهار نفر از نجاتگران این جمعیت در ششمین دوره آزمون سراسری کسب درجه ایثار به عنوان بالاترین درجه امدادی هلال احمر کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیروان خسروی سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان اردل در گفت و گو با هفت چشمه با بیان اینکه چهار نجاتگر از شهرستان اردل در ششمین دوره آزمون سراسری کسب درجه ایثار شرکت کردند گفت: مصطفی نصیری، حامد صالحی، موسی خسروی و جواد نصیری توانستند در این آزمون درجه ایثار که بالاترین درجه امدادی جمعیت هلال احمر کشور می باشد را کسب کنند.

خسروی افزود: این آزمون، مهرماه امسال در دو بخش آمادگی جسمانی و مهارتی در محل سازمان امداد و نجات تهران برگزار شد و تست کوپر، معلق ماندن، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول، پرش جفت و دوی مار پیچ، کمک‌های اولیه، سیلاب، کوهستان، تصادفات جاده‌ای و جست‎و‎جو و نجات شهری و بین شهری، از آیتم‌های آن بود.

سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان اردل، کسب این موفقیت را برای شهرستان و استان افتخار بزرگی دانست و گفت: شهرستان اردل هم اکنون چهار نجاتگر با درجه ایثار دارد و در بهمن ماه سال جاری تعدادی دیگر از نجاتگران این شهرستان جهت آزمون ایثار راهی تهران می شوند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه