فرماندهی انتظامی اردستان خبرداد؛

کشف ۳۸ کیلو مواد مخدر «گراس» در اردستان

کشف ۳۸ کیلو مواد مخدر «گراس» در اردستان
فرماندهی انتظامی اردستان گفت: با تلاش مأموران نیروی انتظامی شهرستان‌ اردستان مقدار ۳۸کیلوگرم مواد مخدر از نوع گراس کشف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ رحمت اله مهرانفر در گفتگو با صبح اردستان، اظهار کرد: با تلاش مأموران نیروی انتظامی شهرستان‌ اردستان مقدار 38کیلوگرم مواد مخدر از نوع گراس کشف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان, صبح اردستان,

فرمانده انتظامی اردستان گفت: ماموران فرماندهی انتظامی بخش زواره پس از شناسایی و هماهنگی با مقام قضایی در محل‌های تعیین شده مستقر و تعداد یک باب از نقاط جرم خیز را مورد بازرسی قرار دادند.

,

سرهنگ مهرانفر با بیان اینکه ماموران در بازرسی مقدار 38 کیلوگرم موادمخدر از نوع گراس کشف و ضبط کردند، تصریح کرد: نیروی انتظامی با سوداگران مواد مخدر مقابله خواهد کرد و اجازه جولان و فعالیت به آن‌ها نخواهد داد.

,

وی خاطرنشان کرد: متهم دستگیر شده همراه با پرونده تشکیل شده و فهرست اقلام مکشوفه تحویل مقام های قضایی شهرستان اردستان شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه