آغاز برداشت ماهی از 60 استخر پرورش ماهی در میرجاوه
مدیرشیلات میرجاوه از آغاز برداشت ماهی از 60 استخر پرورش ماهی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کول در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: شهرستان میرجاوه به دلیل آب و هوای مناسب نقش بسزایی در پرورش ماهیان گرمابی و سردآبی دارد و
وی افزود:در این شهرستان سه نمونه ماهی آمور، کپور و فیتوفاک پرورش داده می شود، و برداشت ماهی در این شهرستان از اواسط آذر ماه آغاز تا بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.
وی با بیان اینکه از هر استخر 5 تن ماهی بردشت می شود، خاطرنشان کرد: پیش بینی کرد تا پایان سال جاری بیش از ۶۰ تن ماهی از استخرهای پرورش ماهی در میرجاوه برداشت و روانه بازار مصرف شود.
کول تاکید کرد:احداث استخرهای دو منظوره درمیرجاوه باعث شده تا در کنار پرورش ماهی از آب استخر برای آبیاری زمین کشاورزی استفاده شود و شیلات استان آمادگی دارد تا بچه ماهی به صورت رایگان در اختیار کشاورزان منطقه قرار دهد.
,
,
,
,


,
,
, ,
,
, ,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه