یاداشت؛
۹ دی شکوه حماسه و اوج بصیرت
یادمان نرود ولی رسید و آقایمان آبرو گرو گذاشت، ما اگر جان گرو نگذاریم کم از خواص بی بصیرت نخواهیم بود...[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سلام لردگان، پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با رهبری حضرت امام (ره) و حمایتهای بیدریغ ملت شریف ایران اسلامی برگ زرینی است که بر دفتر و ورق تاریخ ماندگار شد. اوج این حماسه آزادگی مرم از بندهای جور و ظلم طاغوت بود.
در اثنا بماند توطئههایی که بر این مردم شریف و انقلاب عزیزمان تحمیل کردند و خواستند سد راه حرکت پرخروش ایران انقلابیمان شوند و به لطف خدا و هوشیاری مردم همیشه در صحنه ناکام ماندند چه در جنگ سخت و چه در جنگ نرم.
خداوند منان را برای همه لطف شاکر و سپاسگزاریم اما نباید فراموش کرد شب تاریک و بیم موج و گردابی چنان حایل همیشه بر سر این ملت شریف و امتحان پس داده سایه افکند و فتنهها همیشه در کمین و فتنه گرها همیشه مترصد.
در روزگاری نه چندان دور دموکراسی چنان همیشه به اوج خود رسید و حضور 40 میلیونی مردم فهیم و انقلابی در پای صندوق های رای حماسه ای را آفرید که دنیا متحیر ماند از اینهمه شکوه، ایثار و پایداری، شکوهی که کام ملت و دولت و حکومت را می رفت چنان شیرین سازد که گویی در آفرینش به مثابه به آن شیرینی ای آفریده نشده است.
اما زالوصفتان و دشمنان خارجی و فریب خوردگان و معاندان داخلی که البته اغلب در کسوت خواص در این نظام نفس میکشیدند پیاده نظام نقشه شوم آنان گشتند و قریب به 9 ماه کشور و حکومت را دچار چالشی عظیم ساختند و خسارات البته جبرانناپذیری را بر این کشور و ملت وارد نمودند؛ که جای آن الآن در این کلام نمیگنجد. اما معادلات دشمنان و حامیان به زعم خودشان تا حدودی خوب پیش رفته بود و توفیقاتی هم بدست آوردند. ولی از یک چیز غافل بودند و آن هم نفس مسیحایی رهبر عزیزمان که جان قابل تقدیم یار نمود و آبروی با عزت خویش در کف اخلاص نمود و مدد جست از طبیب طبیبان مولایامان امام عصر(عج).
آنجا بود که آبروی سیدمان کار دفع صد بلا و فتنه نمود. آنجا بود که خروش عماران بی ادعا کوفه ای دیگر را در نطفه خفه کرد.
آنجا بود که مردمان با بصیرت ما در گرفتن غسل شهادت گوی سبقت را همدیگر ربودند.
آنجا بود که مردمان ما آبروی سید گشتند و جانها فدای ولی خویش کردند و بساط فتنه و فتنه گران را برچیدند.
آنجا بود که خواص بی بصیرت برای همیشه تاریخ جاماندند و رویشهای عمارگونه متولد گشتند و حجت خدا برای ما می گردند.
یادمان نرود ولی رسید و آقایمان آبرو گرو گذاشت ما اگر جان گرو نگذاریم کم از خواص بی بصیرت نخواهیم بود.
شکوه حماسه 9 دی با بصیرت مثال زدنی ملت شریف ایران چنان اجری برایمان نزد حق تعالی به جا گذاشته که خدا نکند با بی بصیرت و ناسپاس و ناشکری این نعمت عزیز و شیرین را به نقمت تبدیل نسازیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه