آیت الله شاهچراغی:
ملت ایران در برابر آتش افکنی دشمنان خواهد ایستاد
نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: ملت ایران بارها و بارها نشان داده است که در برابر توطئه ها و آتش افکنی دشمنی خواهد ایستاد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، آیت الله سید محمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در حاشیه مراسم گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی در جمع خبرنگاران گفت: یوم الله 9 دی 88 نشان داد که ملت ایران و به ویژه مردم استان سمنان برای همیشه در برابر فتنه ها ایستاده اند و آماده اند با جان و مال خود آتش افکنی دشمنان انقلاب اسلامی را خاموش کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,نماینده ولی فقیه در استان سمنان افزود: مردم ولایتمدار ایران در این روز تاریخی پیام مهمی به دنیا دادند و اعلام کردند تا ظهور امام زمان (عج) در کنار ولایت می مانند و با حضور مستمر خود در صحنه های مختلف، دشمنان را مایوس خواهند کرد.
,شاهچراغی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص مفهوم انقلابی گری که اخیرا مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت نیز گفت: انقلابی گری آن است که ملت ایران در خط ولایت قرار بگیرند و به رهنمودها و توصیه های رهبر انقلاب توجه کنند.
,وی خاطرنشان کرد: هرکس از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی اطاعت کند و در صحنه های مختلف کشور به مبارزه با دشمنان قسم خورده ملت ایران بپردازد انقلابی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه