با اجرای سمفونی فانتاستیک برگزار می‌شود

سی‌وهشتمین فصل هنری همکاری علی رهبری با ارکستر فیلارمونیک اسلوواکی

سی‌وهشتمین فصل هنری همکاری علی رهبری با ارکستر فیلارمونیک اسلوواکی
علی رهبری برای سی‌وهشتمین فصل هنری ارکستر فیلارمونیک اسلواکی را همراه با یکی از نوابغ نوازندگی ویولن در سالن طلایی شهر براتیسلاوا روی صحنه می‌برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سولیست این کنسرت «یون هی کیم» نوازنده ویولن نوازنده اتریشی- کره‌ای است که رسانه‌های بین المللی از او به عنوان یکی از نوابغ ویولون یاد می‌کنند. این هنرمند که در کارنامه‌اش موفقیت در چندین مسابقه جهانی در اتریش، ایتالیا و کره جنوبی به چشم می‌خورد، در سال 1393 به دعوت علی رهبری کنسرت‌هایی را با ارکستر سمفونیک دولتی انتالیا اجرا کرده است است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 پس از رهبری ارکستر دولتی آنتالیا که در روز جمعه اول دی‌ماه و با همراهی نوازنده اتریشی فلوت مارتین کوفلر برگزار شد، در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ دی‌ماه علی رهبری با اجرای کنسرتو ویولن خاچاطوریان و سمفونی فانتاستیک برلیوز با ارکستر فیلهارمونیک اسلواکی در براتیسلاوا روی صحنه خواهد رفت.

,

همگاری ۳۸ ساله یک ارکستر با یک رهبر، از رویدادهای نادر در حوزه موسیقی کلاسیک است و در جهان، تعداد معدودی از رهبران برای چنین مدت طولانی به یک ارکستر دعوت می‌شوند. اقبال ارکستر سمفونیک چکسلواکی از نحوه کار رهبری به سال‌های آغاز فعالیت وی در خارج از کشور برمی‌‌گردد. بعد از موفقیت علی رهبری در سال ۵۶ با کسب نشان طلای مسابقات رهبری فرانسه و مدال نقره سوئیس در سال ۵۷، چکسلواکی در کنار کشورهای فرانسه، اتریش و آلمان، از اولین کشورهائی بود که از رهبر ارکستر جوان ایرانی برای رهبری دعوت کرد. رهبری ده‌ها کنسرت، دریافت تیتر رهبر دائم، دریافت مدال طلای دوژاک و تورهای بین المللی و ضبط آثار مختلف از نتایج این همکاری ۳۸ ساله بوده است.

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه