نماینده مردم اصفهان:
صف مردم را از صف ضد انقلاب جدا کنیم/باید صدای مردم را شنید
نماینده مردم اصفهان در مجلس، گفت: باید صف این عده محدودی که از سرویس های خارج از کشور تغذیه می شوند را از مردم جدا کرد و با سعه صدر، صدای مردم را شنید و مشکلات را حل کرد و به مردم دلگرمی داد که بدانند مسائل قابل حل است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا فولادگر در گفت و گو با صاحب نیوز، در رابطه با مشکلات اقتصادی موجود در جامعه و وظیفه دستگاه های اجرایی حل مسائل کشور، اظهار کرد: برخی تصمیم گیری ها، اولویت بندی ها و عدم رعایت شماری از اولویت بندی ها، موجب تبدیل به نارضایتی در بین مردم در مسائل معیشتی و اقتصادی می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,نماینده مردم اصفهان در خانه ملت، با بیان مثال هایی از این مشکلات، عنوان کرد: جوانانی که به رغم داشتن مدرک تحصیلی و مهارت بیکار هستند و هر روز بر این جامعه بیکار افزوده می شود و بحث مسائل معیشتی مردم و مشکلاتی که برای مردم در این زمینه ایجاد شده است که میزان درآمد و هزینه های مردم با هم دیگر همخوانی ندارد، نمونه هایی از این مشکلات اقتصادی است.
,مشکلات معیشتی به دلیل رکود در جامعه است
, مشکلات معیشتی به دلیل رکود در جامعه است, مشکلات معیشتی به دلیل رکود در جامعه است,وی با بیان اینکه این مشکلات به دلیل رکود حاکم بر جامعه است، خاطرنشان کرد: طبقه متوسط جامعه، بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط با رکود مواجه هستند و این رشد اقتصادی که دولت به آن استناد می کند مربوط به بنگاه های بزرگ و صنایع بزرگ و فروش نفت، محصولات شرکت های پتروشیمی و فولادی است.
,فولادگر با بیان اینکه واحدهای صنفی و صنایع کوچک و متوسط با رکود مواجه هستند، عنوان کرد: این رکود سطح متوسط درآمد مردم را پایین نگه داشته است و از طرفی قشر حقوق بگیر نیز با سطح حقوق پایین مواجه هستند.
,مشکلات موسسات مالی و صندوق های بازنشستگی به ضعف نظارت های گذشته برمی گردد
, مشکلات موسسات مالی و صندوق های بازنشستگی به ضعف نظارت های گذشته برمی گردد, مشکلات موسسات مالی و صندوق های بازنشستگی به ضعف نظارت های گذشته برمی گردد,نماینده مردم اصفهان، با اشاره به تصمیم گیری های غلطی که امروز اثرات آن در اقتصاد مشخص شده است، تاکید کرد: در بحث موسسات مالی که بخشی از اعتراضات از همین موسسات شروع شد به دلیل بی تدبیری های گذشته و نظارت نکردن ها بوده است.
,وی نمونه دیگر این عدم نظارت کافی را بازنشستگان صنایع مختلف کشور دانست و عنوان کرد: بازنشستگان این صنایع بخشی از جامعه بودند که می شد با پیگیری به موقع مشکلات آن ها را حل کرد.
,فولادگر تصریح کرد: عدم رسیدگی به این مشکلات موجب شد تا مشکلات دست به دست هم داده و یک سری نارضایتی هایی را در سطح جامعه ایجاد کنند.
,نماینده مردم اصفهان، با بیان اینکه راه حل رفع این مشکلات تدبیر همراه با سعه صدر و حوصله است، تصریح کرد: این مردم به این دلیل تجمع کرده اند اما یک سری ممکن است در بیین این افراد نفوذ کنند و شعارها را به سمت شعارهای ضدانقلاب سوق دهند.
,وی با بیان اینکه در این زمینه نباید بحث سیاسی و جناحی کرد، خاطرنشان کرد: وقتی علیه مسئولی از نظام شعار داده می شود، هیچ کس خوشحال نمی شود.
,فولادگر خاطرنشان کرد: باید صف این عده محدودی که از سرویس های خارج از کشور تغذیه می شوند را از مردم جدا کرد و با سعه صدر صدای مردم را شنید و مشکلات را حل کرد و به مردم دلگرمی داد که بدانند مسائل قابل حل است.
,نماینده مردم اصفهان ادامه داد: با بصیرت و هوشیاری که مردم دارند که 9 دی نمونه هایی از آن ها دارند، نشان می دهند که آن چه امثال آمریکا و منافقان می خواهند، این چیزی نیست که مردم می خواهند بلکه مردم به دنبال حل شدن مشکلات خود و دشمنان به دنبال براندازی نظام هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه