وزیر بهداشت در واکنش به اغتشاشات اخیر:
ببینیم چه کردهایم که منجر به ناامیدی و عصبانیت مردم شده است
وزیر بهداشت در واکنش به اغتشاشات اخیر در شهرهای مختلف کشور، از مسئولین خواست تا علت این حوادث را در اقدامات خود جستجو کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از رسانه خبری سلامت سپید پوش، وزیر بهداشت در واکنش به اغتشاشات اخیر که در شهرهای مختلف کشور اتفاق افتاده است، از مسئولان خواست تا علت این حوادث را در اقدامات خود جستجو کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رسانه خبری سلامت سپید پوش,وزیر بهداشت در این خصوص گفت: هر کدام از ما باید ببینیم که چه رفتاری انجام دادهایم که منجر به ناامید شدن مردم شده است؛ من وزیر بهداشت به شخصه باید بدانم در حوزه بهداشت و درمان چه اقداماتی موجب شده که مردم ناراحت، عصبانی و ناامید شوند.
,
هاشمی با اشاره به نقش مسئولان در ایجاد احساس رضایت در مردم گفت: هر شخصی در هر جایگاهی اعم از قوه مجریه، مقننه و قضائیه و به خصوص مراکز دولتی و خطیب نماز جمعه یا فردی که در رسانه ملی ظاهر میشود همه در ایجاد امید یا ناامیدی میان مردم نقش دارند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه