به مناسبت سالروز آزادسازی حلب

شهری با تمدن 2 هزار ساله

شهری با تمدن 2 هزار ساله
شهر حلب در دی ماه سال 95 با خروج آخرین نفر از مسلحین و خانواده‌هایشان از آن و پس از گذشت 4 سال و 5 ماه به طور کامل از اشغال تکفیری‌ها آزاد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سال گذشته شهر استراتژیک حلب از لوث عناصر تکفیری پاکسازی شد. جنگ در این شهر از سال 2012 میلادی شروع شده بود. اهمیت این شهر در سوریه به حدی است که آن را با عنوان «مادر جنگ‌ها» یا «استالینگراد سوریه» لقب داده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

شهر حلب در دی ماه سال 95 با خروج آخرین نفر از مسلحین و خانواده‌هایشان از آن و پس از گذشت 4 سال و 5 ماه به طور کامل از اشغال تکفیری‌ها آزاد شد.

این آزادسازی پس از کش و قوس‌های مختلف در زمین تبادل اسرا و نیروها انجام شد که هر بار به بهانه‌ای به هم می‌خورد تا اینکه با حمله گسترده نیروهای مقاومت از اواخر سپتامبر 2016 کار آزادسازی حلب به اتمام رسید.

این شهر که در روزهای قبل از اشغال در حدود 2.5 میلیون نفر جمعیت داشته است به عنوان یکی از سایت‌های میراث فرهنگی یونسکو معرفی شده است. این شهر از نظر فرهنگی دارای فرهنگ‌های مختلفی بوده و اقوام عرب، کرد، ایرانی، ترکمن و ارمنی زندگی می‌کنند. در این شهر کلیساها و مساحد متعددی وجود دارد.

آزادسازی این شهر از نظر رسانه‌ای دچار حواشی بسیاری شد. آنجا که عده‌ای فرصت‌طلب تلاش کردند تا با ساختن تصاویری جعلی از بمباران هوایی ارتش سوریه و روسیه خونریزی‌های گسترده این حادثه را نشان دهند. به دنبال تولید این تصاویر مشخص شد که این تصاویر جعلی در کشور مصر ساخته شده است. وزارت کشور مصر در این مورد اعلام کرد پنج نفر را در بندر پورت سعید به اتهام بکارگیری کودکان به منظور تولید تصاویر جعلی در باره حملات هوایی شهر حلب دستگیر شده‌اند.

در حال حاضر بنا به گفته منابع سوری، حدود 60 درصد از اهالی شهر حلب به منازل خود بازگشته‌اند و دولت سوریه در سال گذشته تلاش کرده است که ویرانه‌های ناشی از جنگ را مرمت و زیرساخت‌ها را اصلاح و مرمت و خدمات اساسی را برای اکثر مناطق شهر فراهم کند.

در مسیر مقاومت این شهر و آزادسازی آن از دست تروریست‌ها، شهدای بسیاری از ملیت‌های مختلف در این جغرافیای مقاومت به شهادت رسیدند. رزمندگان افغانستانی، ایرانی، پاکستانی، عراقی، لبنانی و سوری.

بخش زیادی از شهدای آزادسازی حلب، ایرانی بودند. رزمندگانی که تا پای جان برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) و جلوگیری از ظلم سلفی‌ها ایستادند. در ایام جشن سالگرد آزادسازی حلب، یادآوری رزم این شهیدان که در حلب به شهادت رسیدند، حماسه‌های آنان را همچنان زنده نگه می‌دارد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه