مدیر ستاد دیه لرستان:

۲۰۵ زندانی جرائم غیر استان لرستان امسال آزاد شدند

۲۰۵ زندانی جرائم غیر استان لرستان امسال آزاد شدند
مدیر ستاد دیه استان لرستان گفت: 205 زندانی جرائم غیر عمد استان لرستان از ابتدای سال جاری تا کنون از زندان آزاد شدند که بدهی 17 میلیاردی این زندانیان با کمک خیرین و ستاد دیه پرداخت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛"توکل شاکرمی" مدیر ستاد دیه لرستان در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 205 نفر از زندانیان جرائم غیر عمد استان لرستان از زندان آزاد شدند که بدهی این افراد 17 میلیارد تومان بود که هفت میلیارد و 500 میلیون تومان از این بدهی توسط ستاد دیه با گذشت و رضایت شاکیان و مابقی بدهی با کمک خیرین و جشن گلریزان پرداخت شده و زندانیان جرائم غیر عمد آزاد شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,

 

,

وی اضافه کرد: 193 زندانی مرد و 12 زندانی خانم جرائم غیر عمد از زندان آزاد شدند که از این تعداد 13 نفر بدهکار دیه، 160 نفر بدهکار مالی و 37 نفر هم بدهکار مهریه و نفقه بودند.

,

 

,

شاکرمی تعداد زندانیان جرائم غیر عمد استان لرستان را 387 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد 70 زندانی جرائم غیر عمد مربوط به شهرستان بروجرد و مابقی مربوط به استان و سایر شهرستان ها می باشد.

,

 

,

به گفته وی خوشبختانه امسال زندانیان جرائم غیر عمد در حوزه تصادفات در استان لرستان بسیار کاهش یافته و تنها 20 زندانی جرائم غیر عمد تصادفی در زندانهای استان وجود دارند که در تلاش هستیم تا پایان سال جاری بتوانیم این تعداد را با مشارکت خیرین آزاد کنیم.

,

 

,

مدیر ستاد دیه لرستان خاطر نشان کرد: بدهی زندانیان جرائم غیر عمد استان لرستان حدود 35 میلیارد تومان است اما برای آزادی این افراد 20 میلیارد تومان نیاز است و مابقی این مبلغ را می توان با گذشت و رضایت افراد شاکی انجام داد تا این افراد از زندان آزاد شوند.

,

 

,

وی بیان کرد: با کمک و همکاری خیرین می توان زندانیان جرائم غیر عمد را از زندان آزاد کرد تا این افراد به آغوش خانواده بازگردند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه