امام جمعه گرمسار:

نگاه اصلی در اجتماعات مذهبی باید توجه به مبانی اصلی دین باشد

نگاه اصلی در اجتماعات مذهبی باید توجه به مبانی اصلی دین باشد
امام جمعه گرمسار گفت: نگاه اصلی در اجتماعات مذهبی باید توجه به مبانی اصلی دین مبین اسلام باشد و ظاهر ماجرا نبایداصل را به فراموشی بسپارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسار آنلاین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان گرمسار با حضور امام جمعه و جمعی از مسئولان اجرایی در محل سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گرمسار برگزار شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,

در این جلسه حجت الاسلام سید علی رضا آرامی امام جمعه گرمسار گفت: بهتر است هیئت های مذهبی تحرکات خود تنها به ماه های محرم و صفر محدود نکنند و فعالیت سالانه و در موضوعات مختلف اسلامی و حتی سیاسی باشند و نباید حضور در مکان های مذهبی را به یک ایام خاص محدود کنیم .

,

امام جمعه گرمسار برنامه ریزی در جهت استفاده اصولی مردم از حضور در هیئت های مذهبی را توسط ارگان های فرهنگی خواستار شد و افزود: نباید ناهنجاری ها رد عزاداری ها و مراسمات مذهبی گریبان گیر سالانه این اتفاقات مهم باشد و برخورد اصولی قبل از رویش آن از برنامه ها بلند مدت ارگان های فرهنگی باشد .

,

آرامی در ادامه افزود: شهرستان گرمسار برای برنامه های اجتماعات بزرگ مذهبی برنامه ریزی کند و نباید در برنامه های از این جنس تقویت امور فرهنگی را فراموش کنیم .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه