فرماندار ویژه ری:
مسئولان استانی حقآبه شهرستانها را عادلانه توزیع کنند
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: حقآبه رودخانه های کرج و کن عادلانه توزیع نشده و کشاورزان ورامین سهم بیشتری از آن می برند که این بی عدالتی ها باید جبران شود و به کشاورزان ری نیز تعلق بگیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی آفتاب ری، هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ری که با حضور خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش و مسئولان استانی و شهرستانی در حوزه منابع آب که در سالن جلسات فرمانداری ری برگزار شد،اظهار داشت: حقآبه ها حق همه مردم است و باید عادلانه بین شهرستان ها توزیع شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی , آفتاب ری, آفتاب ری, ، , خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش و مسئولان استانی و شهرستانی در حوزه منابع آب که در سالن جلسات فرمانداری ری برگزار شد،,وی افزود: آب ری نیز به اندازه آب ورامین باید دغدغه مسئولان استانی باشد و کنترل و ساماندهی آب که سرمایه ملی است به صورت عادلانه انجام شود.
,فرماندار ری با بیان اینکه ما نباید در کنار صدمتری تصفیه خانه، به آب محتاج باشیم، ادامه داد: بی عدالتی که در گذشته اتفاق افتاده و حتی همه حقآبه ها به ورامین تعلق می گرفت، باید جبران شود.
,جمالی پور با اشاره به تامین حقآبه قانونی طبق ماده 18 قانون توزیع عادلانه آب اظهار داشت: باید طبق این قانون نسبت به پیگیری حقآبه های کشاورزی از محل طرح های فعال آبی در این شهرستان اقدام شود و از برداشت غیرقانونی از کانال های سرخه حصار و فیروز آباد جلوگیری شود.
, .,وی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان ری در خصوص آبیاری اراضی خود مشکلات جدی دارند مسئولان استان باید به فکر همه باشند تا مردم قبول کنند که کار به عدالت انجام می شود ما به دنبال سهم خواهی نیستیم به دنبال جبران بی عدالتی هستیم.
,فرماندار ری در ادامه بیان کرد: برای انتقال آب سد فشافویه و تصفیه خانه جنوب تهران به اراضی کشاورزی این شهرستان باید میزان هزینه آن برآورد شود که تفاهمی با آقای عادل آذر رئیس دیوان محاسبات داشته باشیم و اقدامات لازم صورت بگیرد.
,وی با اشاره به فاضلابی که از تهران به سمت ری هدایت می شود، گفت: بخش عمده ای از اراضی ری از این آب ها مشروب می شوند و لذا باید فکر اساسی و ریشه ای برای سالم سازی آب ها به واسطه تصفیه صورت بگیرد.
,فرماندار ری تاکید کرد: این جلسات باید نتایج خوبی در پیشبرد اهداف توسعه پایدار شهرستان در حوزه مرتبط با آب کشاورزی، محیط زیست و سلامت داشته باشد و پروژه ساماندهی آبهای جنوب تهران با هدف رفع مشکلات آلودگی آبهای سطحی وارده به حوزه ری به انجام برسد.
,انتهای پیام/
, انتهای پیام/ ]
ارسال دیدگاه