آرد نامرغوب مهمترین عامل عدم کیفیت نان بخش دلوار

آرد نامرغوب مهمترین عامل عدم کیفیت نان بخش دلوار
بخشدار دلوار با تاکید بر ضرورت توجه ویژه نانوایان به پخت با کیفیت نان و رعایت ساعت پخت خواستار تشدید نظارت و کنترل بر فعالیت خبازان این بخش شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حسن درویشی بخشدار دلوار در کارگروه آرد و نان بخش دلوار در گفتگو با خبرنگار سپاس، اظهار کرد: کیفیت نان بستگی به عوامل متعددی دارد که مهمترین آن آرد نانوایان است  که نیاز به نظارت بیشتر و برخورد با نانوایی های متخلف در عرضه کم فروشی، گران فروشی و سایر مقررات مربوط است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سه نوع آرد از کارخانه های مختلف بین نانوایان سطح منطقه دلوار توزیع می شود، افزود: همین مشکل باعث می شود کیفیت های مختلف در پخت نان به وجود بیایید و باعث عدم کیفیت لازم در نانوائیان و یکی از مهمترین عامل های عدم کیفیت نان شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,
,
,

بخشدار دلوار تصریح کرد: از جمله حساسیت‌ها و تمهیدات ما تأمین آرد نانوایان به ‌ویژه در ایام بحرانی یا تعطیل است که حتماً باید از قبل تأمین گردد و کارخانه‌های آرد خصوصاً در مواردی که ما اعلام می‌کنیم باید آماده خدمات ‌رسانی باشند.

,

, ,

وی در ادامه افزود: در دو ماه گذشته چندین مورد بازرسی از نانوایی های سطح شهر و روستاها انجام شده که دارای چندین پرونده متخلف که بیشترین آن کم فروشی، تعطیلی خودسرانه و عدم درج قیمت بوده است به دستگاه های قضایی ارسال شده است.

,

این مسئول خاطرنشان کرد :  در افزایش قیمت نان  باید کیفیت آن هم افزایش پیدا کند و به گونه‌ای نباشد که نانی که در گذشته با قیمتی کمتر تولید می‌شد با همان کیفیت و در عین حال با افزایش قیمت، تولید و عرضه شود. 

,

وی با تاکید بر اینکه استفاده جوش شیرین در نان به طور کلی ممنوع است، گفت: جوش شیرین را به خاطر به اصطلاح ورآمدن نان استفاده می کنند ولی در گذشته از مایع خمیر برای ور آمدن نان استفاده می شد و باید عرض کنیم نانوایی ها برای سرعت بخشیدن به عمل تخمیر نان از جوش شیرین استفاده می کنند که این کار  اثرات مضری در سلامت انسان دارد و باید در این منطقه استفاده از این مواد خودداری نمایند.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه