دبیر مجمع چهره ها و علمای تقریبی شیعه و اهل سنت تربت جام:
مجمع علمای تقریبی اهل سنت در تربت جام برگزار می شود
دبیر نشست مجمع چهره ها و علمای تقریبی شیعه و اهل سنت تربت جام گفت: به منظور بهره گیری از ظریفت چهره های تقریبی مناطق تلفیقی برای تقویت روحیه وحدت و همگرایی ملی و مذهبی مجمع چهره ها و علمای تقریبی شیعه و اهل سنت تربت جام برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشم بهرامی نیا دبیر نشست مجمع چهره ها و علمای تقریبی شیعه و اهل سنت تربت جام در گفتگو با خبرنگار جام روز با اشاره به برگزاری این مجمع در شهرستان گفت: به منظور بهره گیری از ظریفت تبلیغی چهره های تقریبی مناطق تلفیقی در مناسبت های ملی و مذهبی در طول سال در راستای کاهش آسیب های اجتماعی، مبارزه با جریان های افراطی و تقویت روحیه وحدت و همگرایی ملی و مذهبی براساس منویات مقام معظم رهبری برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,بهرامی نیا با اشاره به اهداف این گونه برنامه های تلفیقی افزود: استفاده از ظرفیت های علمی و فرهنگی چهره های تقریبی اهل سنت، حمایت از فعالیت های آنان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی، ایجاد همگرایی وحدت وگسترش فرهنگ تقریب بین عموم مسلمانان و علمای اهل سنت و جلوگیری از تند روی بسیاری از عالمان از جمله اهداف برگزاری این مجمع است.
,وی تصریح کرد: افزایش اعتماد و مشارکت مردم در مناطق سنی نشین کشور و مبارزه با حرکت های فرقه گرایانه جریان های تلفیقی و رشد روز افزون نگرش و رویکرد تقریب از دیگر برنامه های اجرای این مجمع می باشد.
,دبیر اجرای مجمع علمای تقریبی شیعه و اهل سنت تربت جام خاطرنشان کرد: به کارگیری توان چهره های تبلیغی شیعه و اهل سنت برای مقابله با جریان های تکفیری و نفوذ افکار جریان های ضد شیعه و اهل سنت در منطقه که می تواند باعث وحدت و همدلی علمای جهان اسلام شود.
,بهرامی نیا عنوان داشت: تا کنون 37 چهره برجسته شیعه و اهل سنت که نگاه تقریبی دارند همکاری خودشان را با این مجمع اعلام و به صورت ماهانه در جلسات مجمع شرکت می کنند.
,وی تاکید کرد: اعزام چهره های تلفیقی به مساجد ومراکز دینی به صورت مستمر انجام می شود که در هفته وحدت و دهه فجر رونق بیشتری دارد و تشکیل مجمع به صورت سه ماه صورت می گیرد تا تبادل نظر اتفاق بیافتد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه