دیارآفتاب گزارش می دهد

پاسخ کوبنده مردم استان مرکزی به فتنه‌گران+تصاویر

پاسخ کوبنده مردم استان مرکزی به فتنه‌گران+تصاویر
مردم ولایتمدار استان مرکزی صبح امروز در پاسخ به اقدامات آشوبگرانه عده ای فتنه گر و فرصت طلب و دخالت های بیگانگان در امور داخلی کشورمان در میدان های اصلی شهرستان ها تجمع کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ مردم ولایتمدار استان مرکزی صبح امروز در پاسخ به اقدامات آشوبگرانه عده ای فتنه گر و فرصت طلب و دخالت های بیگانگان در امور داخلی کشورمان در میدان های اصلی شهرستان ها تجمع کرده و حمایت قاطع خود را از انقلاب اسلامی،نظام جمهوری اسلامی و ولایت اعلام کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

آیت الله دری نجف آبادی تاکید کرد؛

تلاش دشمنان برای برهم زدن امنیت پایدارایران درمنطقه‌ای نا امن/ضرورت برخورد جدی با سرکردگان اصلی آشوبهای اخیر

به گزارش دیار آفتاب؛ مردم ولایتمدار اراک صبح امروز در پاسخ به اقدامات آشوبگرانه عده ای فتنه گر در میدان شهدای این شهر تجمع و حمایت قاطع خود را از انقلاب اسلامی،نظام جمهوری اسلامی و ولایت اعلام کردند.

آیت الله دری نجف آبادی در تجمع مردمی که در محکومیت اقدامات آشوبگران و دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور در اراک برگزار شد، گفت: این انقلاب با عظمت  ارزان به دست نیامده، ۵۰ سال یک ملت برای این انقلاب خون دل خورده است حالاما ملت ایران اجازه نمی‌دهیم اینجا مانند سوریه، عراق و افغانستان شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: باید بدانیم که آمریکا  و اسرائیل  دررأس توطئه‌گران و جنایت‌کارانی هستند که علیه ملت ما همواره نقشه‌های پلید شیطانی کشیده، جنگ تحمیلی را ۸ سال بر ملت ما تحمیل کرده وجنایت‌های بسیاری را علیه ملت ما ثبت کرده اند و هیچ‌گاه دوست ما نخواهند شد.

 دری نجف آبادی افزود:مردم ایران با آفرینش انقلاب اسلامی کار باعظمت وبی‌بدیلی در منطقه انجام داده و خدمات فراوان این انقلاب تمام کشورهای منطقه را در بر گرفته است، طبیعی است که این درخت با عظمت  که نهال کوچکی بوده،  مورد غضب و کینه  اسرائیلی باشد که انتظار داشته نیل تا فرات را فتح کند اما اکنون درداخل سرزمینهای اشتغالی هم دچارمشکل است.

وی با تاکید براینکه دشمنان جمهوری اسلامی از همان ابتدای پیروزی انقلاب با ملت و کشور ما مشکل داشته اند،گفت: ازهشتک‌های اغتشاشات اخیر۴۳ درصد به زبان عربی است و منشا ارسال آنها عربستان ملعون است، این کشور وهابی تکفیری خبیث قبل پیروزی انقلاب هم قبرستان بقیع را با خاک یکسان کرده، در منا ۷ هزار زائر بیت الله الحرام را به خاک خون کشیده و ۵۰۰ نفر از زائران، علما و بزرگان ایران اسلامی را به شهادت رسانده بدخواه ملت ما بوده و از آییین اسلام بویی نبرده است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد:آمریکایی‌ها نیز هرگز به نفع ملت ما قدم برنداشته‌اند و از کودتای ۲۸ مرداد تا امروزبزررگترین خیانتها را به ملت ما روا داشته اند.

دری نجف آبادی افزود: مردم غیور ایران با همت بلند خود و تقدیم شهدای گرانقدر، این انقلاب شکوهمند را به وجود آورده و با این کار خود به اسلام و ایران عزت دادند و امروز نیز با پشتیبانی از انقلاب و ولایت و در اختیار داشتن صنایع موشکی قدرت بی‌نظیری در منطقه به وجود آورده اند که دشمنان اسلام و ایران به آن رشک می‌برند.

وی تاکید کرد:دشمنان کور دل می‌خواهند بهانه‌ای پیدا کنند تا این امنیت و آرامش موجود کشور در شرایط نا امن منطقه را برهم بزنند از این‌رو عده‌ای را اسباب دست خود قرارمی‌دهند تا به نیات پلیدشان برای ضربه زدن به نظام اسلامی برسند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: ما خواستار این هستیم که فریب‌خوردگان در اغتشاشات اخیر به خانواده‌هایشان بازگردند اما سرکردگان اصلی مزدور وقایع اخیر که از عوامل خارجی و دشمنان اسلام  پول گرفته،از بیگانگان پیروی کرده و دستورات آنها را بر اساس وعده‌های کذایی اجرا ، اموال عمومی را تخریب و جنایت کردند و پرچمی را که  نشانه عزت این سرزمین است به آتش کشیدند، آن‌هایی که عکس شهدا را پاره کرده و به مساجد و مردم بی گناه حمله کردند باید پاسخ گو باشند.

دری نجف آبادی با اشاره به اینکه این انقلاب با عظمت  ارزان به دست نیامده، ۵۰ سال یک ملت برای این انقلاب خون دل خورده است و اکنون اجازه نمی‌دهد که اینجا مانند سوریه، عراق و افغانستان شود،اظهار کرد: ما از دولت، مجلس و قوه قضاییه وهمچنین ازهمه مدیران می خواهیم قدر این ملت و شهدا را با همه وجود بدانند چراکه این مردم برای خدا قیام کردند؛همه ما وظیفه داریم که با تمام وجود برای تحقق آرمان های امام و رهبری و آرمان های شهدا و ملت ، اقتصاد مقاومتی، فرهنگ اسلامی، دفاع ازمظلومین، برقراری عدالت اجتماعی، مبارزه جدی با فساد و مدیران فاسد با قدرت بایستیم.

 وی خاطر نشان کرد: این انقلاب از آن مردم است و ما خدمتگزار و امانت دار مردمیم پس همه باید  دست به دست هم دهیم تا مشکلات اقتصادی،بیکاری، فرهنگی وغیره را در جامعه رفع کنیم.

سلیمی در جمع راهپیمایان محلاتی:

مشکلات امروز ناشی از تسخیر پست‌های حساس توسط افراد نفوذی است/رسانه‌های غربی برای دیدن جمعیت عظیم مردم ولایت‌مدار کور است

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری صبح محلات، مردم شهرستان محلات نیز همزمان با سایر نقاط کشور، در محکومیت اغتشاشات اخیر به میدان آمدند و در این راهپیمایی اعتراضی علیه فتنه انگیزی‌ها و اغتشاشات منافقین شعار «مرگ بر فتنه گر» سر دادند.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در جمع مردم شهر محلات خطاب به فتنه گران گفت: امروز همه مردم با زمان شناسی در این موقعیت حساس به میدان آمدند و یک صدا، یکپارچه و مصمم با همان شور و شعور روزهای اول انقلاب از نظام دفاع کردند و از شما به عنوان دشمنان خود بیزار هستند.

وی ادامه داد: امروز روز تجدید بیعت با شهدا، امام راحل و مقام معظم رهبری است و اگر کسی تصور کرده می‌تواند با عملیات ایذایی ملت را از مسیر انقلاب منحرف کند قطعا اشتباه می‌کند و مردم امروز با حضور خود بساط آشوب گران را جمع خواهند کرد.

سلیمی با جدا کردن صف مردم معترض از آشوبگران اظهار کرد: آشوبگر معترض نیست بلکه خیانت کار و جنایت کار است و کشتن انسان‌های بی گناه و تخریب اموال عمومی ربطی به اعتراض ندارد. امروز همه با گرایش‌های سیاسی مختلف با حضور خود از آشوبگران اعلام بیزاری کردند.

این نماینده مجلس ضمن درخواست از قوه قضائیه برای برخورد با آشوبگران گفت: کسانی که در خیابان‌ها آشوب به پا کرده و اموال عمومی مردم را تخریب کردند سربازان رژیم صهیونیستی هستند چرا که رئیس جمهور آمریکا و رژیم صهیونیستی از آنها حمایت می‌کنند.

وی افزود: گلایه‌های امروز مردم به حق است و باید از مسیر قانون پیگیری شود و از دولت درخواست داریم گلایه‌های مردم را بشنود و با تمام امکانات خود برای رفع آنها تلاش کنند.

سلیمی با اشاره به سخنان کلینتون در خصوص آموزش و سازماندهی ۵ هزار نفر برای شبکه سازی در کشور بیان کرد: کسی با آزادی مخالف نیست اما نباید اجازه دهیم هر کسی از جمله منافقین و سلطنت طلب‌ها در فضای مجازی جولان دهند و وزیر اطلاعات و وزیر ارتباطات باید مراقبت بیشتری از فضای مجازی داشته باشند.

اغتشاشات اخیر ضرورت استفاده از اینترنت ملی را گوشزد کرد

این نماینده مجلس تصریح کرد: با وجود تذکرات مکرر مقام معظم رهبری در خصوص راه اندازی شبکه ملی اطلاعات همچنان شاهد اقدامی مناسب در این خصوص نیستیم و مایوس کردن مردم در شبکه‌های اجتماعی از طرف دشمنان کلید خورده و بنا بر اطلاعات و آمار موجود ۷۵ درصد از پیام‌های تهیج کننده مردم از کانال های وابسته آمریکا، انگلیس و عربستان منتشر شده است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توهم خواندن توطئه و نفوذ دشمنان از طرف برخی مسئولین اظهار کرد: قضایای چند روز اخیر نشان داد دشمن هیچگاه از توطئه علیه ایران دست نکشیده و نفوذی‌ها را باید جدی گرفت.

مشکلات امروز ناشی از تسخیر پست های حساس توسط افراد نفوذی است

سلیمی افزود: برخی از نفوذی‌ها با تسخیر سرپل‌های اقتصادی و سیاسی مسبب مشکلات اقتصادی امروز شده‌اند و همه باید بدانند هر کجا در کشور مدیریت در دست نیروهای انقلابی بوده موفق عمل کردیم و گاهی از اوقات با بی دقتی برخی پست‌ها را به افراد سکولار و لیبرال وطنی داده‌ایم که مشکل ساز نیز شده است.

رسانه های غربی برای نمایش این جمعیت عظیم کور است

وی با اشاره به کور بودن رسانه‌های غربی در ندیدن جمعیت راهپیمایی‌های امروز مردم ایران در بیعت مجدد با رهبری گفت: مردم همه با هم پشتیبان رهبری هستند و اجازه جولان ضد انقلاب در فضای موجود جامعه را نخواهند داد.

مزدوران اغتشاشگر با اصل اسلام مخالف هستند

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در خاتمه خاطر نشان کرد: نفوذی‌ها و مزدوران آمریکا و اسرائیل با اصل نظام و حتی با اصل اسلام نیز مخالف هستند و به همین دلیل با شعار بر علیه قرآن و اسلام به مساجد، حسینیه‌ها و تکایا حمله می‌کنند و قرآن را به آتش می‌کشند.

مردم خمین امروز کفن‌پوش به میدان آمدند/امام جمعه خمین: دولت باید مشکلات مردم را حل کند

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری خمین نیوز، مردم شهرستان خمین در محکومیت فتنه‌انگیزی‌های اخیر اغتشاشگران و معاندان نظام انقلاب اسلامی، امروز با حضوری با شکوه در راهپیمایی، بار دیگر با ولایت فقیه تجدید بیعت کردند.

مردم خمین با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر فتنه‌گر، مرگ بر آل سعود، انزجار خود را از دشمنان نظام اعلام کردند.

مردم همچنین، از دولت خواستار رسیدگی به اوضاع اقتصادی کشور شدند و همچنین از قوه قضائیه خواستند تا با اغشاشگران و فتنه‌گران قاطعانه برخورد شود.

برخی مدیران وبال بدنه دولت هستند

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه شهرستان خمین امروز در جمع راهپیمایان با اشاره به تجمعات اخیر گفت: در اولین روز از اعتراضات، این مردم بودند که به وضعیت اقتصادی اعتراض کردند اما در ادامه دشمنان و منافقان از این اعتراض‌ها سوء استفاده کردند و به اموال مردم خسارت وارد کردند.

وی ادامه داد: ما نیز انتظار نداریم تا دولت یک روزه مشکلات را حل کند، اما باید در جهت رفع مشکلات و حمایت از تولید ملی، اشتغال جوانان و ورود کالاهای قاچاق به کشور تلاش کند.

حسینی ادامه داد: معاون اول رئیس جمهور گفت که برخی از مدیران وبال بدنه دولت هستند، پس باید این مدیران بی لیاقت کنار گذاشته شود.

وی افزود: از رئیس قوه قضائیه نیز می خواهیم تا با نجومی بگیران و مفسدان اقتصادی برخورد قاطع داشته باشد و همچنین با اراذل و اوباشی که از عمال دشمن هستند و به اموال مردم خسارت وارد کردند، قاطعانه برخورد کند.

حسینی بیان کرد: ما در کشور کمبود قانون داریم و برخی از قوانین شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست، از جمله قوانین اراضی که زمین‌های مردم را گرفته‌اند، مجلس باید این قوانین را درست کند تا برخی از سندها باطل شود.

امام جمعه خمین افزود: قوای سه گانه باید به خواسته‌های مردم توجه کنند چرا که این مردم هستند که از این نظام و دولت حمایت می‌کنند.

حسینی بیان کرد: با اراذل و اوباش که سرسپرده دشمن هستند و به مقدسات و پرچم جمهوری اسلامی ایران، که نماد نظام جمهوری اسلامی است، توهین کردند و همچنین کسانی که مساجد و مصلی ها و اموال مردم را به آتش کشیدند و جنایت کردند، باید برخورد قاطعانه صورت گیرد.

 

توطئه های انگلیس چیزی از قدرت نظام جمهوری اسلامی کم نمی کند

وی افزود: دشمنان احمق همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه و عربستان خیال می‌کنند که با چنین توطئه هایی می‌توانند این نظام را ساقط کنند اما نظام جمهوری اسلامی به برکت اسلام و مردم مسلمان خود آن قدر قدرت دارد تا دشمنان حتی جرأت تعرض نداشته باشند.

حسینی گفت: اگر جمهوری اسلامی ایران بخواهد به راحتی می‌تواند عربستان را از بین ببرد و همچنین سربازان نظام در لبنان و حماس با یک اشاره، اسرائیل را نابود خواهند کرد.

 

 

 

 

مردم به صحنه آمدند؛

خروش مردم فراهان علیه اغتشاشگران/هیچ توطئه‌‌ای ولایت‌‌پذیری مردم را کمرنگ نمی‌کند

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از فراهان خبر؛ به دنبال ایجاد برخی اغتشاشات در فراهان، مردم همیشه در صحنه فراهان با حضور در یک تجمع، علیه اغتشاشگران و تخریب‌کنندگان اموال عمومی خروشیدند و نسخه آن ها را پیچیدند.

این برنامه ابتدا از گلزار شهدای فراهان آغاز شد و راهپیمایان با عبور از بلوار چمران و میدان اصلی شهر، مقابل درب مسجد جامع فرمهین تجمع کردند.

مردم فراهان در این راهپیمایی اغتشاش‌ گری و تخریب اموال عمومی را محکوم کردند و شعارهایی نظیر «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.

همچنین مردم در این راهپیمایی شعارهایی همانند « ایرانی بیدار است از فتنه گر بیزار است»، «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، «مرگ بر فتنه گر»، «هم غزه هم لبنان جانم فدای اسلام» سر دادند.

 

 

 

 

 

 

راهپیمایی خودجوش مردمی دلیجان علیه اقدامات روزهای اخیر آشوب‌طلبان+عکس

مردم ولایتمدار و انقلابی دلیجان روز چهارشنبه علیه اقدامات آشوبگران و فتنه‌انگیزان راهپیمایی کردند.

 

به گزارش دیار آفتاب؛  به نقل از پیام دلیجان؛ مردم ولایتمدار و انقلابی دلیجان روز چهارشنبه در پی اقدامات آشوب‌طلبانه عده‌ای فرصت‌طلب که به بهانه مشکلات اقتصادی و معیشتی با برهم زدن آرامش و امنیت شهر دست به تخریب اموال عمومی زده و موجب خرسندی دشمنان را فراهم کردند، راهپیمایی کردند.

در این راهپیمایی مردم ولایتمدار دلیجان با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر فتنه گر»، «مرگ بر اسرائیل» مخالفت خود را با اغتشاش‌های خیابانی اعلام کردند.

مردم دلیجان نفرت خود را از سودجویی عده‌ای به بهانه وضعیت اقتصادی که قصد اختلال در امنیت عمومی و تشویش اوضاع را دارند، اعلام کردند.

خروش مردم آشتیان علیه اغتشاشات اخیر آشوبگران+عکس

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سفیر آشتیان؛ مردم مومن و متعهد شهرستان آشتیان از ساعت ۱۰ امروز و در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و به منظور نمایش وحدت، اقتدار و همدلی و دادن پاسخ دندان‌شکن به اغتشاشات خیابانی چند روز گذشته در کشور به خیابان آمدند و فریاد مرگ بر فتنه‌گر سر دادند.

در این راهپیمایی خودجوش مردمی، اقشارمختلف مردمی از پیر و جوان، زن و مرد، جوان و نوجوان در شهرستان آشتیان از ساعت ۱۰ صبح امروز در میدان آزادی شهر تجمع کردند.

 

 

 

 

 

 

خروش مردم شهرستان کمیجان در محکومیت اقدامات اغتشاشگران+عکس

 

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سلام کمیجان؛ مردم انقلابی شهرستان کمیجان امروز با حضور در تجمع های مختلف در دوشهر کمیجان و میلاجرد، اقدام اغتشاشگران در تخریب اموال عمومی و ایجاد ناامنی در کشور را محکوم کردند.

مردم شهرهای کمیجان و میلاجرد همپای سایر مناطق کشور با تجمع اعتراضی در میدان های اصلی شهر خشم و اعتراض خود را از اقدامات عده ای خودسر و آشوبگر اعلام کردند.

مردم با مشت های گره کرده و شعارهای حمایتی از آرمان های امام راحل، شهدا و رهبر معظم انقلاب خواستار بازگشت آرامش و فاصله گرفتن از اهداف شوم دشمنان شدند.

مردم شهرستان در این راهپیمایی اغتشاش‌ گری و تخریب اموال عمومی را محکوم کردند و شعارهایی نظیر «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.

همچنین مردم در این راهپیمایی شعارهای « ایران بیدار است از فتنه گر بیزار است»، «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، «مرگ بر فتنه گر»، «هم غزه هم لبنان جانم فدای اسلام» سر دادند.

 

 

 

 

حماسه‌آفرینی مردم ولایتمدار خنداب در محکومیت اغتشاشات اخیر+عکس

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، مردم شهرستان خنداب صبح امروز با برپایی راهپیمایی و تجمعات، ضمن محکومیت اقدامات خصمانه و هنجارشکنانه آشوبگران، خشم و انزجار خود را از این تحرکات عداوت‌آمیز به نمایش گذاشته و حمایت قاطعانه خود را از آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اعلام کردند.

خیل عظیم مردم بصیر و شهیدپرور شهرستان خنداب با سردادن شعارهایی چون «مرگ بر فتنه‌گر»، «مرگ بر آشوب‌گر» و «مرگ بر آمریکا» ضمن محکومیت اقدامات اغتشاش‌گران در آتش زدن اماکن عمومی و تخریب شهر، حمایت همه جانبه خود از ولایت فقیه را اعلام کردند.

همچنین مردم در این راهپیمایی شعارهایی همانند «ما با ولایت زنده‌ایم، تا زنده‌ایم، رزمنده‌ایم»، « ایران بیدار است از فتنه گر بیزار است» و «عشق فق، عشق علی، رهبری فقط سید علی» سر دادند.

امام جمعه شهر خنداب:

پاسخ قاطع مردم شهرستان خنداب به اغتشاش‌گران

حجت الاسلام مجدی‌زاده، امام جمعه شهر خنداب در جمع راهپیمایان در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: به دنبال بروز برخی اغتشاشات در کشور، مردم همیشه در صحنه شهرستان خنداب با حضور در راهپیمایی علیه اغتشاشگران و تخریب‌کنندگان اموال عمومی خروشیدند و نسخه آن‌ها را در هم پیچیدند.

مجدی‌زاده اظهار کرد: مردم ایران با شرکت در راهپیمایی ۱۳ دی پاسخ محکمی به بر هم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی دادند و اعلام کردند که همواره پشتیبان و حامی انقلاب اسلامی هستند.

 

 

 

 

 

 

 

تجمع خودجوش مردم تفرش در محکومیت فتنه انگیزی معاندان+تصاویر

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از ندای تفرش، تجمع خودجوش و مردمی در محکومیت فتنه‌انگیزی معاندان انقلاب اسلامی در تفرش برگزار شد.

تظاهرکنندگان تفرشی ضمن تاکید بر مطالبات اقتصادی، شعارهایی در مخالفت با سوءاستفاده‌کنندگان از شرایط پیش آمده و هتک حرمت‌ به مقدسات و باورهای مردم اعلام انزجار کردند.

از جمله شعارهای مردم تفرش، «ما همه عمار توییم، خامنه‌ای   مطیع فرمان توییم خامنه‌ای»، «تاپایان جان حامی انقلابیم   پیرو خط رهبر و امامیم»، «حزب فقط حزب علی   رهبری فقط سید علی»، «دست ما متحد و یک صدا   فریاد کند مرگ بر آمریکا» بود که در مسیر میدان آزادی تا مصلی ولایت تفرش سردادند.

اما شاه بیت این راهپیمایی، تاکید بر تداوم حمایت از انقلاب، ولایت، ارزش‌ها و اقتصادمقاومتی به عنوان ابزار رونق و بهبود شرایط معیشتی بود که از سیل عظیم جمعیت به گوش می‌رسید.

شهروندان تفرشی، بصیرت را لازمه عبور از انواع بحران‌ها، مشکلات و دست به دست هم دادن و جلوگیری از دخالت بیگانگان را راهکار مهمی در این خصوص عنوان کردند.

هرچند مردم تفرش نیز از مشکلات اقتصادی این روزهای کشور چندان جدا نیستند، اما اغتشاش را دنباله‌روی از دشمنان دانستند و آن را محکوم کردند.

شهروندان پایبندی به نظام و انقلاب را شرط اصلی رفع مشکلات دانستند.

در این روزها که فتنه‌گران با موج‌سواری بر مسائل کشور، در حال اغتشاش و تخریب اموال عمومی هستند، شهروندان تفرشی در حرکت خودجوش خود، اعلام کردند که حساب مردم از اغتشاگران جداست و با اغتشاش دردی از مردم نخواهد شد.

همچنین شهروندانی که روزهای سخت پس از جنگ را تجربه کرده‌اند، تلاش همگانی برای رفع مشکلات کشور و اجرای سیاست‌های اقتصادمقاومتی را راهکاری مناسب برای رفع مشکلات امروز کشور دانستند.

مطالبه اقتصادی مردم حق است/دشمنان از رخنه‌های اقتصادی، بهره‌برداری سیاسی کردند

حجت‌الاسلام نعمت‌الله خدامی امام جمعه تفرش در جمع راهپیمایی کنندگان تفرشی با اشاره به کارکردهای اخلاق سیاسی گفت: اجرای قوانین و مبارزه با ستمگران فاسد منجر به استقلال اقتصادی، سیاسی و حل مشکلات اجتماعی می‌شود.

خدامی اظهار کرد: اخلاق سیاسی در یک جامعه وحدت و همگرایی حداکثری را به ارمغان می‌آورد و راه‌های نفوذ دشمنان را می‌بندد.

وی افزود: کسی که بلوغ اخلاق سیاسی دارد بی‌قانونی نمی‌کند تا زمینه‌های فرصت‌طلبی دشمنان را فراهم کند.

امام جمعه تفرش با اشاره به دلایل حوادث فتنه‌خیز خیابانی در کشور بیان کرد: عدم عزم عمومی مبارزه با مفسدان اقتصادی و دانه درشت‌های اختلاس، کم‌توجهی به تولیدات داخلی، عدم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و.. است که دشمنان از این رخنه‌های اقتصادی، بهره‌برداری سیاسی را کردند.

خدامی بیان کرد: مطالبه مردم از مدیران، امر بدی نیست ولی انجام اقدامات ساختارشکنانه مذموم و ناپسند است.

وی ادامه داد: منافقان و دشمنان درصدد انتقام‌گیری از مردم ولایت‌مدار و ام‌القری ولایی جهان اسلام یعنی ایران هستند. دشمن بارها در رویایی جنگ سخت با ایران شکست خورده است و تلاش‌های خود را در جهت نفوذ از طریق جنگ نرم معطوف کرده است.

 

صف مردم از اغتشاش‌گران جداست

امام جمعه تفرش با تاکید بر اینکه صف مردم از اغتشاش‌گران جداست، گفت: اغتشاش‌گران با انجام اقداماتی نظیر کتک زدن مردم، کشتار مردم، تخریب اموال عمومی و... و سردادن شعارهای ضد نظام و انقلاب می‌خواستند این نوع حرکت‌ها را مردمی جلوه دهند درحالی که عموم ملت ایران از این حرکات و اقدامات مذبوحانه نفرت و انزجار دارند.

خدامی اضافه کرد: نقد منصفانه همراه با دلیل، سند، رعایت قانون و مجوزها در همه زمان‌ها مطبوع است ولی نقد خرابکارانه در هیچ کشوری، راهکار قانونی نیست.

وی اظهار کرد: دشمنان برای جبران خساراتی که در سال‌های گذشته از ایران متحمل شده است، با یکدیگر میثاق بسته‌اند که تنها راه شکست آنها وجود بصیرت، ایستادگی و انجام اقدام به هنگام است. مردم ولایت‌مدار در کنار مسئولین در رفع مشکلات تلاش می‌کنند.

 

مجلس و دولت به فکر مردم باشند

امام جمعه تفرش با بیان این مطلب که مجلس و دولت در بودجه ۹۷ از تصویب هر مصوبه یا سیاست انقباضی که برای مردم ایجاد مشکل کند، خودداری کنند، اظهار کرد: مردم از مسئولین انتظار دارند که صف معترضان و دردمندان به مشکلات اقتصادی را از صف افراد و اغتشاش‌گرانی که تعرض به مال و جان دیگران می‌کنند، جدا کنند و اغتشاش‌گران را در سرجای خود بنشانند.

خدامی تاکید کرد: مبارزه با مفاسدی نظیر قاچاق، زیاده‌خواهی فاسدان، حقوق‌های نجومی و تبعیض‌هایی از این دست از واجبات شرعی است که باید در صدر وظایف مسئولین باشد.

وی خاطر نشان کرد: بصیرت را باید حفظ کرد و همواره گوش به فرمان رهبر بود. خط قرمز ملت، رهبری، وصیت نامه شهدا است که نباید از آنها عدول شود.

در این راهپیمایی مردمی، اقشار مختلف مردم تفرش حضور داشتند که با در دست داشتن پرچم کشورکه برای حفظ آن خون‌ها و هزینه‌های زیادی داده شده است، مسیر راهپیمایی را پیمودند.

     

 

 

 

 

 

پاسخ قاطع مردم شازند به آشوبگران+تصاویر

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از پایگاه خبری شازند ما، مردم شازند هم نوا با دیگر مردم ایران اسلامی، با برپایی تجمع، ضمن محکوم کردن آشوب و اغتشاش ضد انقلاب و ابراز خشم و انزجار از این اقدامات خصمانه، حمایت قاطعانه خود از نظام مقدس جمهوری اسلامی را اعلام کردند.

اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان با در دست داشتن عکس‌ها و پلاکاردهایی ضمن پشتیبانی و حفاظت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی، انزجار و خشم خود را نسبت به اغتشاشگران اعلام کردند.

مردم شازند با بیان اینکه مشکلات و تنگناهای اقتصادی و معیشتی برای اقشار مختلف مردم وجود دارد تاکید کردند این مشکلات باید از راه‌های قانونی پیگیری شود.

انتهای پیام/

,

آیت الله دری نجف آبادی تاکید کرد؛

,

تلاش دشمنان برای برهم زدن امنیت پایدارایران درمنطقه‌ای نا امن/ضرورت برخورد جدی با سرکردگان اصلی آشوبهای اخیر

, تلاش دشمنان برای برهم زدن امنیت پایدارایران درمنطقه‌ای نا امن/ضرورت برخورد جدی با سرکردگان اصلی آشوبهای اخیر,

به گزارش دیار آفتاب؛ مردم ولایتمدار اراک صبح امروز در پاسخ به اقدامات آشوبگرانه عده ای فتنه گر در میدان شهدای این شهر تجمع و حمایت قاطع خود را از انقلاب اسلامی،نظام جمهوری اسلامی و ولایت اعلام کردند.

, دیار آفتاب,

آیت الله دری نجف آبادی در تجمع مردمی که در محکومیت اقدامات آشوبگران و دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور در اراک برگزار شد، گفت: این انقلاب با عظمت  ارزان به دست نیامده، ۵۰ سال یک ملت برای این انقلاب خون دل خورده است حالاما ملت ایران اجازه نمی‌دهیم اینجا مانند سوریه، عراق و افغانستان شود.

,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: باید بدانیم که آمریکا  و اسرائیل  دررأس توطئه‌گران و جنایت‌کارانی هستند که علیه ملت ما همواره نقشه‌های پلید شیطانی کشیده، جنگ تحمیلی را ۸ سال بر ملت ما تحمیل کرده وجنایت‌های بسیاری را علیه ملت ما ثبت کرده اند و هیچ‌گاه دوست ما نخواهند شد.

,

, , ,

 دری نجف آبادی افزود:مردم ایران با آفرینش انقلاب اسلامی کار باعظمت وبی‌بدیلی در منطقه انجام داده و خدمات فراوان این انقلاب تمام کشورهای منطقه را در بر گرفته است، طبیعی است که این درخت با عظمت  که نهال کوچکی بوده،  مورد غضب و کینه  اسرائیلی باشد که انتظار داشته نیل تا فرات را فتح کند اما اکنون درداخل سرزمینهای اشتغالی هم دچارمشکل است.

,

وی با تاکید براینکه دشمنان جمهوری اسلامی از همان ابتدای پیروزی انقلاب با ملت و کشور ما مشکل داشته اند،گفت: ازهشتک‌های اغتشاشات اخیر۴۳ درصد به زبان عربی است و منشا ارسال آنها عربستان ملعون است، این کشور وهابی تکفیری خبیث قبل پیروزی انقلاب هم قبرستان بقیع را با خاک یکسان کرده، در منا ۷ هزار زائر بیت الله الحرام را به خاک خون کشیده و ۵۰۰ نفر از زائران، علما و بزرگان ایران اسلامی را به شهادت رسانده بدخواه ملت ما بوده و از آییین اسلام بویی نبرده است.

,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد:آمریکایی‌ها نیز هرگز به نفع ملت ما قدم برنداشته‌اند و از کودتای ۲۸ مرداد تا امروزبزررگترین خیانتها را به ملت ما روا داشته اند.

, نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد:آمریکایی‌ها نیز هرگز به نفع ملت ما قدم برنداشته‌اند و از کودتای ۲۸ مرداد تا امروزبزررگترین خیانتها را به ملت ما روا داشته اند.,

دری نجف آبادی افزود: مردم غیور ایران با همت بلند خود و تقدیم شهدای گرانقدر، این انقلاب شکوهمند را به وجود آورده و با این کار خود به اسلام و ایران عزت دادند و امروز نیز با پشتیبانی از انقلاب و ولایت و در اختیار داشتن صنایع موشکی قدرت بی‌نظیری در منطقه به وجود آورده اند که دشمنان اسلام و ایران به آن رشک می‌برند.

,

, , ,

وی تاکید کرد:دشمنان کور دل می‌خواهند بهانه‌ای پیدا کنند تا این امنیت و آرامش موجود کشور در شرایط نا امن منطقه را برهم بزنند از این‌رو عده‌ای را اسباب دست خود قرارمی‌دهند تا به نیات پلیدشان برای ضربه زدن به نظام اسلامی برسند.

,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: ما خواستار این هستیم که فریب‌خوردگان در اغتشاشات اخیر به خانواده‌هایشان بازگردند اما سرکردگان اصلی مزدور وقایع اخیر که از عوامل خارجی و دشمنان اسلام  پول گرفته،از بیگانگان پیروی کرده و دستورات آنها را بر اساس وعده‌های کذایی اجرا ، اموال عمومی را تخریب و جنایت کردند و پرچمی را که  نشانه عزت این سرزمین است به آتش کشیدند، آن‌هایی که عکس شهدا را پاره کرده و به مساجد و مردم بی گناه حمله کردند باید پاسخ گو باشند.

,

دری نجف آبادی با اشاره به اینکه این انقلاب با عظمت  ارزان به دست نیامده، ۵۰ سال یک ملت برای این انقلاب خون دل خورده است و اکنون اجازه نمی‌دهد که اینجا مانند سوریه، عراق و افغانستان شود،اظهار کرد: ما از دولت، مجلس و قوه قضاییه وهمچنین ازهمه مدیران می خواهیم قدر این ملت و شهدا را با همه وجود بدانند چراکه این مردم برای خدا قیام کردند؛همه ما وظیفه داریم که با تمام وجود برای تحقق آرمان های امام و رهبری و آرمان های شهدا و ملت ، اقتصاد مقاومتی، فرهنگ اسلامی، دفاع ازمظلومین، برقراری عدالت اجتماعی، مبارزه جدی با فساد و مدیران فاسد با قدرت بایستیم.

,

 وی خاطر نشان کرد: این انقلاب از آن مردم است و ما خدمتگزار و امانت دار مردمیم پس همه باید  دست به دست هم دهیم تا مشکلات اقتصادی،بیکاری، فرهنگی وغیره را در جامعه رفع کنیم.

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

سلیمی در جمع راهپیمایان محلاتی:

,

مشکلات امروز ناشی از تسخیر پست‌های حساس توسط افراد نفوذی است/رسانه‌های غربی برای دیدن جمعیت عظیم مردم ولایت‌مدار کور است

, مشکلات امروز ناشی از تسخیر پست‌های حساس توسط افراد نفوذی است/رسانه‌های غربی برای دیدن جمعیت عظیم مردم ولایت‌مدار کور است,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری صبح محلات، مردم شهرستان محلات نیز همزمان با سایر نقاط کشور، در محکومیت اغتشاشات اخیر به میدان آمدند و در این راهپیمایی اعتراضی علیه فتنه انگیزی‌ها و اغتشاشات منافقین شعار «مرگ بر فتنه گر» سر دادند.

, دیار آفتاب, پایگاه خبری صبح محلات, پایگاه خبری صبح محلات,

حجت الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در جمع مردم شهر محلات خطاب به فتنه گران گفت: امروز همه مردم با زمان شناسی در این موقعیت حساس به میدان آمدند و یک صدا، یکپارچه و مصمم با همان شور و شعور روزهای اول انقلاب از نظام دفاع کردند و از شما به عنوان دشمنان خود بیزار هستند.

,

وی ادامه داد: امروز روز تجدید بیعت با شهدا، امام راحل و مقام معظم رهبری است و اگر کسی تصور کرده می‌تواند با عملیات ایذایی ملت را از مسیر انقلاب منحرف کند قطعا اشتباه می‌کند و مردم امروز با حضور خود بساط آشوب گران را جمع خواهند کرد.

,

, ,

سلیمی با جدا کردن صف مردم معترض از آشوبگران اظهار کرد: آشوبگر معترض نیست بلکه خیانت کار و جنایت کار است و کشتن انسان‌های بی گناه و تخریب اموال عمومی ربطی به اعتراض ندارد. امروز همه با گرایش‌های سیاسی مختلف با حضور خود از آشوبگران اعلام بیزاری کردند.

,

این نماینده مجلس ضمن درخواست از قوه قضائیه برای برخورد با آشوبگران گفت: کسانی که در خیابان‌ها آشوب به پا کرده و اموال عمومی مردم را تخریب کردند سربازان رژیم صهیونیستی هستند چرا که رئیس جمهور آمریکا و رژیم صهیونیستی از آنها حمایت می‌کنند.

,

وی افزود: گلایه‌های امروز مردم به حق است و باید از مسیر قانون پیگیری شود و از دولت درخواست داریم گلایه‌های مردم را بشنود و با تمام امکانات خود برای رفع آنها تلاش کنند.

,

سلیمی با اشاره به سخنان کلینتون در خصوص آموزش و سازماندهی ۵ هزار نفر برای شبکه سازی در کشور بیان کرد: کسی با آزادی مخالف نیست اما نباید اجازه دهیم هر کسی از جمله منافقین و سلطنت طلب‌ها در فضای مجازی جولان دهند و وزیر اطلاعات و وزیر ارتباطات باید مراقبت بیشتری از فضای مجازی داشته باشند.

,

, ,

اغتشاشات اخیر ضرورت استفاده از اینترنت ملی را گوشزد کرد

, اغتشاشات اخیر ضرورت استفاده از اینترنت ملی را گوشزد کرد, اغتشاشات اخیر ضرورت استفاده از اینترنت ملی را گوشزد کرد,

این نماینده مجلس تصریح کرد: با وجود تذکرات مکرر مقام معظم رهبری در خصوص راه اندازی شبکه ملی اطلاعات همچنان شاهد اقدامی مناسب در این خصوص نیستیم و مایوس کردن مردم در شبکه‌های اجتماعی از طرف دشمنان کلید خورده و بنا بر اطلاعات و آمار موجود ۷۵ درصد از پیام‌های تهیج کننده مردم از کانال های وابسته آمریکا، انگلیس و عربستان منتشر شده است.

,

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توهم خواندن توطئه و نفوذ دشمنان از طرف برخی مسئولین اظهار کرد: قضایای چند روز اخیر نشان داد دشمن هیچگاه از توطئه علیه ایران دست نکشیده و نفوذی‌ها را باید جدی گرفت.

,

مشکلات امروز ناشی از تسخیر پست های حساس توسط افراد نفوذی است

, مشکلات امروز ناشی از تسخیر پست های حساس توسط افراد نفوذی است, مشکلات امروز ناشی از تسخیر پست های حساس توسط افراد نفوذی است,

سلیمی افزود: برخی از نفوذی‌ها با تسخیر سرپل‌های اقتصادی و سیاسی مسبب مشکلات اقتصادی امروز شده‌اند و همه باید بدانند هر کجا در کشور مدیریت در دست نیروهای انقلابی بوده موفق عمل کردیم و گاهی از اوقات با بی دقتی برخی پست‌ها را به افراد سکولار و لیبرال وطنی داده‌ایم که مشکل ساز نیز شده است.

,

, ,

رسانه های غربی برای نمایش این جمعیت عظیم کور است

, رسانه های غربی برای نمایش این جمعیت عظیم کور است, رسانه های غربی برای نمایش این جمعیت عظیم کور است,

وی با اشاره به کور بودن رسانه‌های غربی در ندیدن جمعیت راهپیمایی‌های امروز مردم ایران در بیعت مجدد با رهبری گفت: مردم همه با هم پشتیبان رهبری هستند و اجازه جولان ضد انقلاب در فضای موجود جامعه را نخواهند داد.

,

مزدوران اغتشاشگر با اصل اسلام مخالف هستند

, مزدوران اغتشاشگر با اصل اسلام مخالف هستند, مزدوران اغتشاشگر با اصل اسلام مخالف هستند,

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در خاتمه خاطر نشان کرد: نفوذی‌ها و مزدوران آمریکا و اسرائیل با اصل نظام و حتی با اصل اسلام نیز مخالف هستند و به همین دلیل با شعار بر علیه قرآن و اسلام به مساجد، حسینیه‌ها و تکایا حمله می‌کنند و قرآن را به آتش می‌کشند.

,

, ,

, , ,

مردم خمین امروز کفن‌پوش به میدان آمدند/امام جمعه خمین: دولت باید مشکلات مردم را حل کند

, مردم خمین امروز کفن‌پوش به میدان آمدند/امام جمعه خمین: دولت باید مشکلات مردم را حل کند,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری خمین نیوز، مردم شهرستان خمین در محکومیت فتنه‌انگیزی‌های اخیر اغتشاشگران و معاندان نظام انقلاب اسلامی، امروز با حضوری با شکوه در راهپیمایی، بار دیگر با ولایت فقیه تجدید بیعت کردند.

, دیار آفتاب, پایگاه خبری خمین نیوز,

مردم خمین با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر فتنه‌گر، مرگ بر آل سعود، انزجار خود را از دشمنان نظام اعلام کردند.

,

مردم همچنین، از دولت خواستار رسیدگی به اوضاع اقتصادی کشور شدند و همچنین از قوه قضائیه خواستند تا با اغشاشگران و فتنه‌گران قاطعانه برخورد شود.

,

, ,

برخی مدیران وبال بدنه دولت هستند

, برخی مدیران وبال بدنه دولت هستند, برخی مدیران وبال بدنه دولت هستند,

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه شهرستان خمین امروز در جمع راهپیمایان با اشاره به تجمعات اخیر گفت: در اولین روز از اعتراضات، این مردم بودند که به وضعیت اقتصادی اعتراض کردند اما در ادامه دشمنان و منافقان از این اعتراض‌ها سوء استفاده کردند و به اموال مردم خسارت وارد کردند.

,

وی ادامه داد: ما نیز انتظار نداریم تا دولت یک روزه مشکلات را حل کند، اما باید در جهت رفع مشکلات و حمایت از تولید ملی، اشتغال جوانان و ورود کالاهای قاچاق به کشور تلاش کند.

,

حسینی ادامه داد: معاون اول رئیس جمهور گفت که برخی از مدیران وبال بدنه دولت هستند، پس باید این مدیران بی لیاقت کنار گذاشته شود.

,

, ,

وی افزود: از رئیس قوه قضائیه نیز می خواهیم تا با نجومی بگیران و مفسدان اقتصادی برخورد قاطع داشته باشد و همچنین با اراذل و اوباشی که از عمال دشمن هستند و به اموال مردم خسارت وارد کردند، قاطعانه برخورد کند.

,

حسینی بیان کرد: ما در کشور کمبود قانون داریم و برخی از قوانین شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست، از جمله قوانین اراضی که زمین‌های مردم را گرفته‌اند، مجلس باید این قوانین را درست کند تا برخی از سندها باطل شود.

,

امام جمعه خمین افزود: قوای سه گانه باید به خواسته‌های مردم توجه کنند چرا که این مردم هستند که از این نظام و دولت حمایت می‌کنند.

,

حسینی بیان کرد: با اراذل و اوباش که سرسپرده دشمن هستند و به مقدسات و پرچم جمهوری اسلامی ایران، که نماد نظام جمهوری اسلامی است، توهین کردند و همچنین کسانی که مساجد و مصلی ها و اموال مردم را به آتش کشیدند و جنایت کردند، باید برخورد قاطعانه صورت گیرد.

,

 

,

, ,

توطئه های انگلیس چیزی از قدرت نظام جمهوری اسلامی کم نمی کند

, توطئه های انگلیس چیزی از قدرت نظام جمهوری اسلامی کم نمی کند, توطئه های انگلیس چیزی از قدرت نظام جمهوری اسلامی کم نمی کند,

وی افزود: دشمنان احمق همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه و عربستان خیال می‌کنند که با چنین توطئه هایی می‌توانند این نظام را ساقط کنند اما نظام جمهوری اسلامی به برکت اسلام و مردم مسلمان خود آن قدر قدرت دارد تا دشمنان حتی جرأت تعرض نداشته باشند.

,

حسینی گفت: اگر جمهوری اسلامی ایران بخواهد به راحتی می‌تواند عربستان را از بین ببرد و همچنین سربازان نظام در لبنان و حماس با یک اشاره، اسرائیل را نابود خواهند کرد.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

مردم به صحنه آمدند؛

,

خروش مردم فراهان علیه اغتشاشگران/هیچ توطئه‌‌ای ولایت‌‌پذیری مردم را کمرنگ نمی‌کند

, خروش مردم فراهان علیه اغتشاشگران/هیچ توطئه‌‌ای ولایت‌‌پذیری مردم را کمرنگ نمی‌کند ,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از فراهان خبر؛ به دنبال ایجاد برخی اغتشاشات در فراهان، مردم همیشه در صحنه فراهان با حضور در یک تجمع، علیه اغتشاشگران و تخریب‌کنندگان اموال عمومی خروشیدند و نسخه آن ها را پیچیدند.

, دیار آفتاب, فراهان خبر,

این برنامه ابتدا از گلزار شهدای فراهان آغاز شد و راهپیمایان با عبور از بلوار چمران و میدان اصلی شهر، مقابل درب مسجد جامع فرمهین تجمع کردند.

,

مردم فراهان در این راهپیمایی اغتشاش‌ گری و تخریب اموال عمومی را محکوم کردند و شعارهایی نظیر «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.

,

همچنین مردم در این راهپیمایی شعارهایی همانند « ایرانی بیدار است از فتنه گر بیزار است»، «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، «مرگ بر فتنه گر»، «هم غزه هم لبنان جانم فدای اسلام» سر دادند.

,

, ,

 

,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

راهپیمایی خودجوش مردمی دلیجان علیه اقدامات روزهای اخیر آشوب‌طلبان+عکس

, راهپیمایی خودجوش مردمی دلیجان علیه اقدامات روزهای اخیر آشوب‌طلبان+عکس,

مردم ولایتمدار و انقلابی دلیجان روز چهارشنبه علیه اقدامات آشوبگران و فتنه‌انگیزان راهپیمایی کردند.

,

 

,

به گزارش دیار آفتاب؛  به نقل از پیام دلیجان؛ مردم ولایتمدار و انقلابی دلیجان روز چهارشنبه در پی اقدامات آشوب‌طلبانه عده‌ای فرصت‌طلب که به بهانه مشکلات اقتصادی و معیشتی با برهم زدن آرامش و امنیت شهر دست به تخریب اموال عمومی زده و موجب خرسندی دشمنان را فراهم کردند، راهپیمایی کردند.

, دیار آفتاب, پیام دلیجان؛,

در این راهپیمایی مردم ولایتمدار دلیجان با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر فتنه گر»، «مرگ بر اسرائیل» مخالفت خود را با اغتشاش‌های خیابانی اعلام کردند.

,

مردم دلیجان نفرت خود را از سودجویی عده‌ای به بهانه وضعیت اقتصادی که قصد اختلال در امنیت عمومی و تشویش اوضاع را دارند، اعلام کردند.

,

, , ,

خروش مردم آشتیان علیه اغتشاشات اخیر آشوبگران+عکس

, خروش مردم آشتیان علیه اغتشاشات اخیر آشوبگران+عکس,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سفیر آشتیان؛ مردم مومن و متعهد شهرستان آشتیان از ساعت ۱۰ امروز و در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و به منظور نمایش وحدت، اقتدار و همدلی و دادن پاسخ دندان‌شکن به اغتشاشات خیابانی چند روز گذشته در کشور به خیابان آمدند و فریاد مرگ بر فتنه‌گر سر دادند.

, دیار آفتاب, سفیر آشتیان,

در این راهپیمایی خودجوش مردمی، اقشارمختلف مردمی از پیر و جوان، زن و مرد، جوان و نوجوان در شهرستان آشتیان از ساعت ۱۰ صبح امروز در میدان آزادی شهر تجمع کردند.

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

خروش مردم شهرستان کمیجان در محکومیت اقدامات اغتشاشگران+عکس

, خروش مردم شهرستان کمیجان در محکومیت اقدامات اغتشاشگران+عکس,

 

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سلام کمیجان؛ مردم انقلابی شهرستان کمیجان امروز با حضور در تجمع های مختلف در دوشهر کمیجان و میلاجرد، اقدام اغتشاشگران در تخریب اموال عمومی و ایجاد ناامنی در کشور را محکوم کردند.

, دیار آفتاب, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان,

مردم شهرهای کمیجان و میلاجرد همپای سایر مناطق کشور با تجمع اعتراضی در میدان های اصلی شهر خشم و اعتراض خود را از اقدامات عده ای خودسر و آشوبگر اعلام کردند.

,

مردم با مشت های گره کرده و شعارهای حمایتی از آرمان های امام راحل، شهدا و رهبر معظم انقلاب خواستار بازگشت آرامش و فاصله گرفتن از اهداف شوم دشمنان شدند.

,

مردم شهرستان در این راهپیمایی اغتشاش‌ گری و تخریب اموال عمومی را محکوم کردند و شعارهایی نظیر «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.

,

همچنین مردم در این راهپیمایی شعارهای « ایران بیدار است از فتنه گر بیزار است»، «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، «مرگ بر فتنه گر»، «هم غزه هم لبنان جانم فدای اسلام» سر دادند.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

حماسه‌آفرینی مردم ولایتمدار خنداب در محکومیت اغتشاشات اخیر+عکس

, حماسه‌آفرینی مردم ولایتمدار خنداب در محکومیت اغتشاشات اخیر+عکس,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، مردم شهرستان خنداب صبح امروز با برپایی راهپیمایی و تجمعات، ضمن محکومیت اقدامات خصمانه و هنجارشکنانه آشوبگران، خشم و انزجار خود را از این تحرکات عداوت‌آمیز به نمایش گذاشته و حمایت قاطعانه خود را از آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اعلام کردند.

, دیار آفتاب, پایگاه خبری نسیم خنداب, .,

خیل عظیم مردم بصیر و شهیدپرور شهرستان خنداب با سردادن شعارهایی چون «مرگ بر فتنه‌گر»، «مرگ بر آشوب‌گر» و «مرگ بر آمریکا» ضمن محکومیت اقدامات اغتشاش‌گران در آتش زدن اماکن عمومی و تخریب شهر، حمایت همه جانبه خود از ولایت فقیه را اعلام کردند.

,

همچنین مردم در این راهپیمایی شعارهایی همانند «ما با ولایت زنده‌ایم، تا زنده‌ایم، رزمنده‌ایم»، « ایران بیدار است از فتنه گر بیزار است» و «عشق فق، عشق علی، رهبری فقط سید علی» سر دادند.

,

امام جمعه شهر خنداب:

, امام جمعه شهر خنداب:,

پاسخ قاطع مردم شهرستان خنداب به اغتشاش‌گران

, پاسخ قاطع مردم شهرستان خنداب به اغتشاش‌گران, پاسخ قاطع مردم شهرستان خنداب به اغتشاش‌گران,

حجت الاسلام مجدی‌زاده، امام جمعه شهر خنداب در جمع راهپیمایان در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: به دنبال بروز برخی اغتشاشات در کشور، مردم همیشه در صحنه شهرستان خنداب با حضور در راهپیمایی علیه اغتشاشگران و تخریب‌کنندگان اموال عمومی خروشیدند و نسخه آن‌ها را در هم پیچیدند.

,

مجدی‌زاده اظهار کرد: مردم ایران با شرکت در راهپیمایی ۱۳ دی پاسخ محکمی به بر هم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی دادند و اعلام کردند که همواره پشتیبان و حامی انقلاب اسلامی هستند.

,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

تجمع خودجوش مردم تفرش در محکومیت فتنه انگیزی معاندان+تصاویر

, تجمع خودجوش مردم تفرش در محکومیت فتنه انگیزی معاندان+تصاویر,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از ندای تفرش، تجمع خودجوش و مردمی در محکومیت فتنه‌انگیزی معاندان انقلاب اسلامی در تفرش برگزار شد.

, دیار آفتاب, ندای تفرش, ندای تفرش,

, ,

تظاهرکنندگان تفرشی ضمن تاکید بر مطالبات اقتصادی، شعارهایی در مخالفت با سوءاستفاده‌کنندگان از شرایط پیش آمده و هتک حرمت‌ به مقدسات و باورهای مردم اعلام انزجار کردند.

,

از جمله شعارهای مردم تفرش، «ما همه عمار توییم، خامنه‌ای   مطیع فرمان توییم خامنه‌ای»، «تاپایان جان حامی انقلابیم   پیرو خط رهبر و امامیم»، «حزب فقط حزب علی   رهبری فقط سید علی»، «دست ما متحد و یک صدا   فریاد کند مرگ بر آمریکا» بود که در مسیر میدان آزادی تا مصلی ولایت تفرش سردادند.

,

, ,

اما شاه بیت این راهپیمایی، تاکید بر تداوم حمایت از انقلاب، ولایت، ارزش‌ها و اقتصادمقاومتی به عنوان ابزار رونق و بهبود شرایط معیشتی بود که از سیل عظیم جمعیت به گوش می‌رسید.

,

شهروندان تفرشی، بصیرت را لازمه عبور از انواع بحران‌ها، مشکلات و دست به دست هم دادن و جلوگیری از دخالت بیگانگان را راهکار مهمی در این خصوص عنوان کردند.

,

هرچند مردم تفرش نیز از مشکلات اقتصادی این روزهای کشور چندان جدا نیستند، اما اغتشاش را دنباله‌روی از دشمنان دانستند و آن را محکوم کردند.

,

, ,

شهروندان پایبندی به نظام و انقلاب را شرط اصلی رفع مشکلات دانستند.

,

در این روزها که فتنه‌گران با موج‌سواری بر مسائل کشور، در حال اغتشاش و تخریب اموال عمومی هستند، شهروندان تفرشی در حرکت خودجوش خود، اعلام کردند که حساب مردم از اغتشاگران جداست و با اغتشاش دردی از مردم نخواهد شد.

,

همچنین شهروندانی که روزهای سخت پس از جنگ را تجربه کرده‌اند، تلاش همگانی برای رفع مشکلات کشور و اجرای سیاست‌های اقتصادمقاومتی را راهکاری مناسب برای رفع مشکلات امروز کشور دانستند.

,

, ,

مطالبه اقتصادی مردم حق است/دشمنان از رخنه‌های اقتصادی، بهره‌برداری سیاسی کردند

, مطالبه اقتصادی مردم حق است/دشمنان از رخنه‌های اقتصادی، بهره‌برداری سیاسی کردند , مطالبه اقتصادی مردم حق است/دشمنان از رخنه‌های اقتصادی، بهره‌برداری سیاسی کردند ,

حجت‌الاسلام نعمت‌الله خدامی امام جمعه تفرش در جمع راهپیمایی کنندگان تفرشی با اشاره به کارکردهای اخلاق سیاسی گفت: اجرای قوانین و مبارزه با ستمگران فاسد منجر به استقلال اقتصادی، سیاسی و حل مشکلات اجتماعی می‌شود.

,

خدامی اظهار کرد: اخلاق سیاسی در یک جامعه وحدت و همگرایی حداکثری را به ارمغان می‌آورد و راه‌های نفوذ دشمنان را می‌بندد.

,

, ,

وی افزود: کسی که بلوغ اخلاق سیاسی دارد بی‌قانونی نمی‌کند تا زمینه‌های فرصت‌طلبی دشمنان را فراهم کند.

,

امام جمعه تفرش با اشاره به دلایل حوادث فتنه‌خیز خیابانی در کشور بیان کرد: عدم عزم عمومی مبارزه با مفسدان اقتصادی و دانه درشت‌های اختلاس، کم‌توجهی به تولیدات داخلی، عدم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و.. است که دشمنان از این رخنه‌های اقتصادی، بهره‌برداری سیاسی را کردند.

,

خدامی بیان کرد: مطالبه مردم از مدیران، امر بدی نیست ولی انجام اقدامات ساختارشکنانه مذموم و ناپسند است.

,

وی ادامه داد: منافقان و دشمنان درصدد انتقام‌گیری از مردم ولایت‌مدار و ام‌القری ولایی جهان اسلام یعنی ایران هستند. دشمن بارها در رویایی جنگ سخت با ایران شکست خورده است و تلاش‌های خود را در جهت نفوذ از طریق جنگ نرم معطوف کرده است.

,

 

,

, ,

صف مردم از اغتشاش‌گران جداست

, صف مردم از اغتشاش‌گران جداست, صف مردم از اغتشاش‌گران جداست,

امام جمعه تفرش با تاکید بر اینکه صف مردم از اغتشاش‌گران جداست، گفت: اغتشاش‌گران با انجام اقداماتی نظیر کتک زدن مردم، کشتار مردم، تخریب اموال عمومی و... و سردادن شعارهای ضد نظام و انقلاب می‌خواستند این نوع حرکت‌ها را مردمی جلوه دهند درحالی که عموم ملت ایران از این حرکات و اقدامات مذبوحانه نفرت و انزجار دارند.

,

خدامی اضافه کرد: نقد منصفانه همراه با دلیل، سند، رعایت قانون و مجوزها در همه زمان‌ها مطبوع است ولی نقد خرابکارانه در هیچ کشوری، راهکار قانونی نیست.

,

وی اظهار کرد: دشمنان برای جبران خساراتی که در سال‌های گذشته از ایران متحمل شده است، با یکدیگر میثاق بسته‌اند که تنها راه شکست آنها وجود بصیرت، ایستادگی و انجام اقدام به هنگام است. مردم ولایت‌مدار در کنار مسئولین در رفع مشکلات تلاش می‌کنند.

,

 

,

, ,

مجلس و دولت به فکر مردم باشند

, مجلس و دولت به فکر مردم باشند, مجلس و دولت به فکر مردم باشند,

امام جمعه تفرش با بیان این مطلب که مجلس و دولت در بودجه ۹۷ از تصویب هر مصوبه یا سیاست انقباضی که برای مردم ایجاد مشکل کند، خودداری کنند، اظهار کرد: مردم از مسئولین انتظار دارند که صف معترضان و دردمندان به مشکلات اقتصادی را از صف افراد و اغتشاش‌گرانی که تعرض به مال و جان دیگران می‌کنند، جدا کنند و اغتشاش‌گران را در سرجای خود بنشانند.

,

خدامی تاکید کرد: مبارزه با مفاسدی نظیر قاچاق، زیاده‌خواهی فاسدان، حقوق‌های نجومی و تبعیض‌هایی از این دست از واجبات شرعی است که باید در صدر وظایف مسئولین باشد.

,

وی خاطر نشان کرد: بصیرت را باید حفظ کرد و همواره گوش به فرمان رهبر بود. خط قرمز ملت، رهبری، وصیت نامه شهدا است که نباید از آنها عدول شود.

,

در این راهپیمایی مردمی، اقشار مختلف مردم تفرش حضور داشتند که با در دست داشتن پرچم کشورکه برای حفظ آن خون‌ها و هزینه‌های زیادی داده شده است، مسیر راهپیمایی را پیمودند.

,

, ,

     

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

پاسخ قاطع مردم شازند به آشوبگران+تصاویر

, پاسخ قاطع مردم شازند به آشوبگران+تصاویر,

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از پایگاه خبری شازند ما، مردم شازند هم نوا با دیگر مردم ایران اسلامی، با برپایی تجمع، ضمن محکوم کردن آشوب و اغتشاش ضد انقلاب و ابراز خشم و انزجار از این اقدامات خصمانه، حمایت قاطعانه خود از نظام مقدس جمهوری اسلامی را اعلام کردند.

, دیار آفتاب, شازند ما, شازند ما,

اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان با در دست داشتن عکس‌ها و پلاکاردهایی ضمن پشتیبانی و حفاظت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی، انزجار و خشم خود را نسبت به اغتشاشگران اعلام کردند.

,

مردم شازند با بیان اینکه مشکلات و تنگناهای اقتصادی و معیشتی برای اقشار مختلف مردم وجود دارد تاکید کردند این مشکلات باید از راه‌های قانونی پیگیری شود.

,

, , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه