معاون سازمان میراث فرهنگی:
جذب گردشگر نیازمند هماهنگی تمامی حوزه ها/ گردشگری،حوزه فرابخشی است
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه حوزه گردشگری، فرابخشی است و نیازمند هماهنگی تمام بخش ها برای جذب گردشگر است برگزاری نمایشگاه و تداوم آن را پشتوانه خوبی برای گردشگری دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کیش پرس،سعید اوحدی، معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری میراث فرهنگی در حاشیه بازدید از هشتمین نمایشگاه شهرایده آل با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری و صنایع دستی، کشور ایران از پتانسیل بالایی برخوردار است،اظهار کرد: با توجه به این ظرفیت ها بسیاری از صنایع می توانند در خدمت گردشگری قرار گرفته و رشد و توسعه یابند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,اوحدی با تقدیر از برگزار کنندگان نمایشگاه با اشاره به جای خالی صنعت هتلداری در نمایشگاه شهر ایده آل ادامه داد: در نمایشگاه شهر ایده آل با رویکرد گردشگری تمام حوزه های مرتبط مانند حمل و نقل دریایی، هوایی، زمینی و دیگر زمینه ها می توانند حضور داشته باشند تا بر غنای نمایشگاه افزوده شود.
,وی تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه و تداوم آن با رویکردی جدی تر می تواند برای حوزه گردشگری پشتوانه خوبی باشد.
,معاون سازمان میراث فرهنگی با تاکید بر اینکه جذب گردشگر خارجی کار ساده ای نیست، افزود: امروز در دنیایی که استکبار جهانی تمام توان خود را برای اسلام هراسی و ایران هراسی به کار گرفته، فعالیت های سازمان میراث فرهنگی، خدمات مسافرتی و بخش گردشگری قابل تقدیر است اگر چه نباید به این فعالیت ها اکتفا کرد.
,وی با تصریح بر اینکه حوزه گردشگری، حوزه فرابخشی است، تاکید کرد: باید تمام حوزه های مرتبط با هماهنگی عمل کنند تا شاهد ورود گردشگر باشیم.
,این مسئول در سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه در بخش های زیرساختی گردشگری اقدامات مناسبی صورت گرفته است، افزود: انتخاب تبریز از سوی سازمان همکاری کشورهای اسلامی به عنوان پایتخت کشورهای اسلامی در سال 2018 و همدان به عنوان قطب گفتگوی تمدن ها اتفاقات خوبی در زمینه رشد و توسعه گردشگری کشور است.
,وی با اشاره به اینکه معدل اقامت برای بازدید از جاذبه های متنوع شهرهای ایران یک هفته تا 10 روز است، بیان کرد: معمولا توریست های خارجی 3 تا 4 روز در ایران اقامت دارند.
,کمبود امکانات هتلی و اقامتی در بسیاری از شهرهای گردشگر پذیر از مواردی است که این مسئول در سازمان میراث فرهنگی به آن اشاره کرد و افزود: امکانات هتلی در همه شهرها به یک نسبت نیست و بسیاری از شهرهای ما از امکانات اقامتی و هتلی مناسبی برخوردار نیستند.
,هشتمین نمایشگاه و همایش شهر ایده آل با حضور یکصد شرکت داخلی و جمعی از شهرداران و اعضای شورای سراسر کشور از 10 تا 13 دی ماه در نمایشگاه و مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه