رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:

مبارزه با مواد مخدر در قالب طرح محله محوری برگزار می شود

مبارزه با مواد مخدر در قالب طرح محله محوری برگزار می شود
رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: طرح کرامت(طرح محله محوری مبارزه با مواد مخدر) در راستای تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد؛ رئیس دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از تشکیل اولین جلسه ستاد هماهنگی طرح کرامت خبر داد.

سید علی محمد هاشمی نیا گفت: این جلسه با حضور معاون درمان دانشگاه، نماینده سمن های فعال در استان، معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران، نمایندگان سازمان بهزیستی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمیته امداد امام خمینی (ره) و سرپرست سازمان بسیج جامعه پزشکی و کارشناسان مربوطه در معاونت درمان برگزار شد.

وی تصریح کرد: طرح کرامت (طرح محله محوری مبارزه با موادمخدر) در راستای تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی،‌ بالاخص آسیب خانمان سوز اعتیاد،‌ با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان بسیج مستضعفین، ستاد مبارزه با مواد مخدر و سایر ارگان های ذیربط، با تکیه بر حفظ و ارتقاء سلامت افراد درگیر و تداوم پیگیری درمان آنان و با هدف استفاده از پتانسیل های موجود در کلیه نهاد ها و سازمان های مربوط، آغاز به کار نموده است.

به گفته وی، یکی از الزامات اجرای این طرح، فراهم نمودن مقدمات لازم جهت تامین دارو، ‌تجهیزات پزشکی و مجوز استفاده از اماکن مورد نیاز جهت درمان و بستری معتادان و اعلام آنها به دانشگاه های علوم پزشکی کشور می باشد.

وی، حفظ بیمار بر تداوم پیگیری درمان، رفع رفتارهای غیرمتعارف یا ضداجتماعی، ایجاد و تقویت مهارت‌های مقابله با وسوسه درونی مصرف مواد،‌ ایجاد و تقویت مهارت های مقابله با فشار محیط برای مصرف مواد و افزایش سلامت روان و کمال شخصیت برای زندگی بدون نیاز به مصرف مواد را از اهداف کمیته درمان و کاهش آسیب طرح محله محوری مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد.

هاشمی نیا افزود: در این جلسه ضمن بررسی ابعاد مختلف اجرای این طرح و اعلام آمادگی هر یک از سازمان های مرتبط بر لزوم مشارکت و همکاری تنگانگ بین معاونت های امور اجتماعی، درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با همطرازان خود در سازمان های دیگر و شورای مبارزه با مواد مخدر تاکید شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه