فرمانده قرارگاه منطقهای سپاه در شمال شرق کشور :
مردم از حرکتهای مذبوهانه و بیمعنای دشمن عصبانی و ناراحتند
فرمانده قرارگاه منطقهای سپاه در شمال شرق کشور با اشاره به این نکته که مردم از حرکتهای مذبوهانه و بیمعنای دشمن عصبانی و ناراحتند، گفت: همین حرکات سبب شد که امروز مردم به خیابان بیایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار قدرتالله منصوری امروز در حاشیه راهپیمایی مردم انقلابی مشهد علیه اغتشاشات اخیر در گفتگو با صبح توس؛ عنوان کرد: امروز شاهد هستید مردم با حضورمیلیونی و گستردهشان نشان دادند آن تحرکات مذبوهانه ای که توسط دشمنان ما، انگلیسی ها، صهیونیستها و آمریکایی ها و شیوخ منطقه صورت گرفته، هیچ فایده ای ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی با اشاره به آشوب های اخیر اظهارکرد: اینها حرکتهای مذبوهانه و بی معنایی است که مردم را ناراحت و عصبانی کرده و همین موضوع باعث شده امروز مردم، مردانه و با تمام قدرتشان به میدان بیایند.
,,
فرمانده قرارگاه منطقهای سپاه در شمال شرق کشور گفت: مسئولان باید خدمت گذار مردم باشد و مشکلات مردم را پیگیری کنند معیشعت، اشتغال و گرفتاری های مردم را برطرف و طبق تاکید مقام معظم رهبری به این مردم خدمت کنند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه