اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نگین زاگرس در حسرت زمستان

نگین زاگرس در حسرت زمستان
شهرستان سپیدان را به خاطر برف ومناطق گردشگری آن می شناسند وامسال خبری از برف وباران وزمستان نیست وبرف برای بچه های به خاطره تبدیل شده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛در نگین زاگرس به علت خشکسالی های چند ساله اخیر دیگر پاییزهزار رنگش خبری از باران و رگبار و رعد و برق نداشت و نه زمستان، که کم کم می رود زمستان جای خود را به بهار دهد. شهرستان سپیدان را به خاطر برف ومناطق گردشگری آن می شناسند وامسال خبری از برف وباران وزمستان نیست وبرف برای بچه های به خاطره تبدیل شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون, در نگین زاگرس به علت خشکسالی های چند ساله اخیر دیگر پاییزهزار رنگش خبری از باران و رگبار و رعد و برق نداشت و نه زمستان، که کم کم می رود زمستان جای خود را به بهار دهد. شهرستان سپیدان را به خاطر برف ومناطق گردشگری آن می شناسند وامسال خبری از برف وباران وزمستان نیست وبرف برای بچه های به خاطره تبدیل شده است ., .,


اگر ساکن سپیدان باشید حتما میدانید که درچند سال گذشته این شهر سپید پوش می شد ولطف خداوند شامل حالمان می شد وتمامی شهر وارتفاعات از برف پائیزی وزمستان سفید سفید می شد .اما امسال در سپیدان این نگین زاگرس خبری از زمستان وبرف وباران ویخبندان نیست وهوادارد بهاری میشود وبرخی از درختان شکوفه کرده اند وبرخی از مراتع سبز شده اند ونوید بهار را با صدای پرندگان می شود فهمید .

,
, اگر ساکن سپیدان باشید حتما میدانید که درچند سال گذشته این شهر سپید پوش می شد ولطف خداوند شامل حالمان می شد وتمامی شهر وارتفاعات از برف پائیزی وزمستان سفید سفید می شد .اما امسال در سپیدان این نگین زاگرس خبری از زمستان وبرف وباران ویخبندان نیست وهوادارد بهاری میشود وبرخی از درختان شکوفه کرده اند وبرخی از مراتع سبز شده اند ونوید بهار را با صدای پرندگان می شود فهمید .,


دیگر دیدن صحنه  های یخبندان وبارش برف زمستانی که روی زمین بنشیند و رفت و آمد عابران و خودروها را با سختی مواجه کند به خاطره ای تبدیل شده و به همین دلیل است که گاهی با بارش چند قطره باران شهروندان را حسابی سر ذوق می آورد.سرمای استخوان سوز با بارش برف سنگین که گاهی موجب تعطیلی مدارس می شد، تبدیل به زمستانی با هوای آفتابی و تقریبا گرم شده که هنوز با وجود قرار گرفتن در ماه زمستان، در بسیاری از شهرهای کشور یک دل سیر برف نباریده است.

این را نه فقط از کمبود نزولات آسمانی در فصل زمستان و هوای گرم و آفتابی زمستان بلکه از نوع لباس پوشیدن شهروندان نیز می توان حس کرد. پالتوهای زخیم، کلاه، دستکش و شال گردن برخی روزها جای خود را به لباس های بهاره داده اند. کاهش بارندگی ها در پاییز و زمستان امسال این نگرانی را در مسئولان و مردم به وجود آورده که مبادا این وضعیت، تابستانی گرم همراه با خشکسالی و بحران کم آبی را برای استان های کشورمان رقم بزند.با وجود  به نیمه رسیدن دی ماه هنوز این مهمان سپید رنگ، هوای باریدن ندارد ،خیلی ها با حسرت فراوان چشم انتظار بارش برف باشند.

,
, دیگر دیدن صحنه  های یخبندان وبارش برف زمستانی که روی زمین بنشیند و رفت و آمد عابران و خودروها را با سختی مواجه کند به خاطره ای تبدیل شده و به همین دلیل است که گاهی با بارش چند قطره باران شهروندان را حسابی سر ذوق می آورد.سرمای استخوان سوز با بارش برف سنگین که گاهی موجب تعطیلی مدارس می شد، تبدیل به زمستانی با هوای آفتابی و تقریبا گرم شده که هنوز با وجود قرار گرفتن در ماه زمستان، در بسیاری از شهرهای کشور یک دل سیر برف نباریده است.

این را نه فقط از کمبود نزولات آسمانی در فصل زمستان و هوای گرم و آفتابی زمستان بلکه از نوع لباس پوشیدن شهروندان نیز می توان حس کرد. پالتوهای زخیم، کلاه، دستکش و شال گردن برخی روزها جای خود را به لباس های بهاره داده اند. کاهش بارندگی ها در پاییز و زمستان امسال این نگرانی را در مسئولان و مردم به وجود آورده که مبادا این وضعیت، تابستانی گرم همراه با خشکسالی و بحران کم آبی را برای استان های کشورمان رقم بزند.با وجود  به نیمه رسیدن دی ماه هنوز این مهمان سپید رنگ، هوای باریدن ندارد ،خیلی ها با حسرت فراوان چشم انتظار بارش برف باشند.
, ., .,
,
, . , ., .,


بارش برف در سپیدان  بسیار حائز اهمیت است چرا که در طول سال با آب شدن برف ها، آب این رودخانه ها تامین می شود.نباریدن برف و باران در فصل زمستان، شاید مایه نگرانی جدی شهروندان بویژه کشاورزان منطقه است که دولت تدابیر پیش گیرانه ای را، برای مبارزه با خشکسالی روی دست گیرد.البته شاید خشکسالی و نیامدن باران در ظاهر و از نظر ما بلا باشد با نگاهی عمیق تر به بطن ماجرا، نشان می دهد که نباریدن باران ممکن است برای برخی نعمت باشد، برای برخی یک فرصت باشد، برای برخی امتحان باشد و برای برخی عاملی جهت افزایش ظرفیت ها.وقتی خداوند نعمات حود را ازبنده ها دریغ میدارد حتما امتحانی عظیم در پیش است وباید برای امتحان الهی آماده شویم وباید شاکرباشیم به امر الهی .

,
, بارش برف در سپیدان  بسیار حائز اهمیت است چرا که در طول سال با آب شدن برف ها، آب این رودخانه ها تامین می شود.نباریدن برف و باران در فصل زمستان، شاید مایه نگرانی جدی شهروندان بویژه کشاورزان منطقه است که دولت تدابیر پیش گیرانه ای را، برای مبارزه با خشکسالی روی دست گیرد.البته شاید خشکسالی و نیامدن باران در ظاهر و از نظر ما بلا باشد با نگاهی عمیق تر به بطن ماجرا، نشان می دهد که نباریدن باران ممکن است برای برخی نعمت باشد، برای برخی یک فرصت باشد، برای برخی امتحان باشد و برای برخی عاملی جهت افزایش ظرفیت ها.وقتی خداوند نعمات حود را ازبنده ها دریغ میدارد حتما امتحانی عظیم در پیش است وباید برای امتحان الهی آماده شویم وباید شاکرباشیم به امر الهی ., ., ., .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه