در چهارمین سال اجرای طرح جنگلانه؛
جنگلهای مخروبه مهدیشهر احیاء میشود
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر گفت: با اجرای طرح جنگلانه، جنگل های مخروبه این شهرستان احیاء می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید رضا عبدوس رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر در گفت و گو با خبرنگار نیزوا، با اشاره به اجرای دهمین برنامه کاشت بذر بلوط در چهارمین سال اجرای طرح ملی جنگلانه در شهرستان مهدیشهر، اظهار کرد:در اجرای این طرح، 3 هزار بذر بلوط بومی در سطحی به وسعت 10 هکتار در منطقه جنگلی وارتای خطیرکوه کاشته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیزوا,وی اجرای طرح جنگلانه را مشارکتی دانست و افزود: این طرح با محوریت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان و با نیت مشارکت همه جانبه آحاد جامعه بخصوص کوهنوردان و طبیعت دوستان و با تکیه بر توان تشکلهای مردم نهاد در حال اجرا است.
,رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر هدف از اجرای طرح جنگلانه را احیاء و غنی سازی جنگلهای مخروبه عنوان کرد و ادامه داد: اجرای طرح های جنگلیاری مشارکتی (جنگلانه)می تواند نقش مهمی در حفظ و احیای عرصه های جنگلی و مرتعی داشته باشد.
,عبدوس تصریح کرد: شهرستان مهدیشهر در اجرای طرح های مشارکتی جنگلانه پیش قدم بوده واقدامات خوبی تاکنون در سطح شهرستان اجرا شده است.
,تصاویری از دهمین برنامه کاشت بذر بلوط در منطقه جنگلی وارتای خطیرکوهدر از نظر می گذرد.
,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه