فرماندار چرام:
بزرگترین کمک به مردم چرام و سرفاریاب راه اندازی پلیس راه است+تصویر
فرماندار چرام از راه اندازی پلیس راه چرام به یاسوج در روستای تمبی این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چرام، صبح امروز فرماندار چرام از راه اندازی پلیس راه چرام به یاسوج در روستای تمبی این شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,,
فرماندار چرام در نشست هماهنگی و راه اندازی پلیس راه این شهرستان بیان کرد: بزرگترین کمک به مردم چرام و سرفاریاب راه اندازی پلیس راه این شهرستان است که راه اندازی پلیس راه کمک خوبی برای رانندگان در محورهای شهرستان چرام است.
,,
وی افزود:با راه اندازی این مورد رانندگان با مشکلات کمتری روبرو خواهند شد.
,,
داریوش پاداش با اشاره به پایه ریزی نظام و انقلاب اسلامی اظهار کرد: نظامی که با خون شهدا پایریزی شده باشد،هرگز از بین نمی رود.
,,
فرماندار چرام افزود: با مکاتبات و نامه نگاری چیزی نمی شود،چرا که فقط تفاهم راهکار حل مشکلات است و مسائل سیاسی نزد مدیران چرام جایی ندارد.
,,
گفتنی است که ساختمان پلیس راه چرام به یاسوج تا قبل از سفرهای نوروزی راه اندازی و ساختمان آن با زیربنای ۳۶۰۰ متر ساخته می شود.
,
عکس:
عکس:
عکس:
عکس:
,
عکس:
,



, ]
ارسال دیدگاه