رئیس اداره راه وشهرسازی پلدختر:
۸ کیلومتر چهارخطه پلدختر -معمولان تکمیل شد
رئیس اداره راه وشهرسازی پلدختر گفت:تسریع در ساخت چهار خطه های مواصلاتی به پلدختر و آسفالت راه های روستایی در صورت تامین به موقع اعتبارات از برنامه های اولویت دار این اداره در شهرستان می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین فرخ نژاد مسئول اداره راه وشهرسازی پلدختر در گفتگو با خبرنگار بیان روز با اشاره به وضعیت چهار خطه های این شهرستان اظهار داشت:از مسیر پلدختر به معمولان هشت کیلومتر چهارخطه و تکمیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,وی با اشاره به 42 کیلومتر باقی مانده این طرح افزود: از این میزان 22 کیلومتر در حال تکمیل و طرح مطالعاتی 20 کیلومتر دیگر انجام شده است.
,فرخ نژاد عنوان کرد: چهارخطه پلدختر - دره شهر از سراب جهانگیر تا پل گاومیشان که در حوزه استحفاظی شهرستان پلدختر است به پیمان گذاشته و پیمانکار آن مشخص شده تا اجرایی شود.
,,
رئیس اداره راه وشهرسازی پلدختر افزود:در دیداری که کاظمی نماینده مردم پلدختر با وزیر راه داشته اند نسبت به چهار خطه کردن 21کیلومتر جاده پلدختر –درهشهر قول مساعد اخذ شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه