مرغداریها زمینهای برای اشتغالزایی در رامسر
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامسر از تولید ۴۸۰ تن تخم مرغ از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فرزاد نواییان در گفتوگو با خبرنگار رامسرنوین، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۴۸۰ تن تخم مرغ از واحد تخمگذار تجاری شهرستان رامسر تولید و راهی بازار مصرف شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامسرنوین,وی افزود: این شهرستان دارای یک واحد مرغ تخمگذار تجاری به ظرفیت ۶۰ هزار قطعه است که به علت واقع شدن در منطقه بکر و کوهستانی جنت رودبار، عاری از انواع آلودگیهای زیست محیطی است و تولید آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامسر گفت: این واحد صنعتی توان تولید سالانه ۵۰۰ تن تخم مرغ را دارد.
نواییان اضافه کرد: با توجه به فراهم بودن بستر لازم در اینمرغداری، علاوه بر دو برابر شدن تولید سالانه آن، زمینه برای اشتغال ۱۰ نفر دیگر فراهم خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرستان رامسر با دارا بودن ۱۶ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ بومی و تولید یک هزار تن تخم مرغ نقش مهمی در تامین نیاز مصارف خانگی و بازارهای محلی منطقه دارد.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه