رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قدس:
یادواره شهدای غواص در یادمان شهدای گمنام شهرقدس برگزار میشود
رئیس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس از برگزاری یادواره شهدای غواص در یادمان شهدای گمنام این شهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، بنفشه رفیعی رئیس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس امروز در جلسه هماهنگی برگزاری نخستین یادواره شهدای غواص که در سالن جلسات شورای اسلامی شهرقدس برگزار شد، گفت: شهدا مظهر ایمان راسخ به خداوند متعال و مایه افتخار انقلاب و نظام هستند به طوری که زنده نگه داشتن یاد آنها مصداق بارز یاد خداست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر,
وی با اشاره به اهمیت برگزاری یادواره شهدا و روایتگری ایثارگران در ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بر ضرورت برگزاری یادواره ها تاکید و بیان کرد: برگزاری یادواره شهدا اهداف نظام و انقلاب را یادآوری و موجب تداوم راه شهدا می شود.
رفیعی تصریح کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده این یادواره به همت شورای اسلامی شهر و همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و بنیاد شهید شهرستان قدس روز 28 دی ماه سالجاری با حضور خانواده معزز شهدا و ایثارگران و مسئولان شهرستان در محل یادمان شهدای گمنام واقع در بوستان حضرت ولیعصر(عج) برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: در این همایش محمد علی اسفنانی یکی از بازماندگان عملیات کربلای ۴، ابعاد ناگفتهای از حماسه غواصان را در این عملیات بازگویی خواهد کرد.
,
,
رئیس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس گفت: در این یادواره از ۳۰ جانباز شیمیایی و یکی از خانواده های معظم شهدای غواص تجلیل خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه