logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

پیگیری مشکلات مردمی؛

گلایه جنوب شرقی ها از عدم توزیع نفت سفید/ سرما و بیم نبود گاز و نفت تراژدی تکراری شهروندان در زمستان

گلایه جنوب شرقی ها از عدم توزیع نفت سفید/ سرما و بیم نبود گاز و نفت تراژدی تکراری شهروندان در زمستان
درحالی همه ساله در فصل زمستان شهروندان سیستانی وبلوچستانی در استان بیم نبود گاز و نفت را دارند که برخی شهروندان از توزیع نامناسب نفت در برخی محله ها ابراز گلایه کردند و گفتند: فروشندگی های نفت اقدام به توزیع نفت درب منازل نمی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سرما چندی است بساط خود را در بسیاری از نقاط کشور حتی مناطق گرم و خشک جنوبی پهن کرده، اما استان‌هایی همچون سیستان و بلوچستان هنوز از نعمت لوله‌کشی گاز طبیعی محروم بوده و نفت سفید و گاز مایع نیز به راحتی و به میزان کافی در اختیار شهروندان این استان‌ها قرار نمی‌گیرد.
در روزهای اخیر در پی تماس های مکرری که برخی شهروندان زاهدانی با این پایگاه خبری داشتند از توزیع نامناسب نفت در برخی محله ها ابراز گلایه کردند و گفتند: فروشندگی های نفت اقدام به توزیع نفت درب منازل نمی کنند.
یکی از شهروندان زاهدانی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به اینکه چندین مرتبه به شعبه نفت 14 خیابان مرادقلی مراجعه کرده است، گفت: این شعبه اقدام به توزیع نفت درب منازل نمی کند بارها مراجعه کرده ام که یک زن بیوه به تنهایی نمی تواند سهمیه نفت را از درب شعبه تا منزل حمل و نقل کند اما مسئولین این شرکت پخش گوش شنوایی ندارند و فرزندانم از شدت سرما هر روز مریض هستند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
, عصرهامون ,
,
, ,

به گفته این بانوی سرپرست خانواده مسئولین باید نظارت بیشتری بر کار فروشندگی های نفت در مناطق مختلف داشته باشند تا مردم در این فصل از سال که سرما زیاد است با کمبود نفت به علت عدم توزیع به موقع و مناسب مواجه نباشند.
درانی دیگر شهروند زاهدانی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون از نحوه نامناسب توزیع به موقع نفت توسط فروشندگی ها در محلات ابراز گلایه کرد و گفت: تبعیض بین مردم از سوی برخی از فروشندگان به وضوح قابل مشاهده است، برخی از فروشندگان، خویشاوندان خود را در الویت قرار می دهند.
وی با بیان اینکه نفت به موقع در محله آنها توزیع نمی شود، ادامه داد: فروشنده می گوید اگر عجله دارید خودتان برای دریافت نفت به شعبه مراجعه کنید.
این شهروند از تجمع زیاد مردم در محل فروشندگی ها و برخورد نا مناسب فروشندگان نفت با مردم ابراز گلایه کرد و افزود: مسئولین شرکت پخش فرآورده های نفتی باید نظارت بیشتری بر شعبه های نفت در زاهدان داشته باشند و آنها را به خاطر چنین برخوردهایی مواخذه کنند زیرا احترام به ارباب رجوع در تمامی مکان ها حائز اهمیت است.
 
,
,
, عصرهامون ,
,
,
,
, ,

 محرومیت از گاز طبیعی هنوز اجازه نداده است که دوده "والورهای گردسوز" و چراغ‌های "علاءالدین" از خاطر مردم این استان زدوده شود و خواهش و تمنا برای دستیابی به مراکز توزیع نفت و از طرفی دغدغه برای روشن ماندن چراغ های فتیله‌ای سال ها است که در فصل سرما فکر و ذهن مردم را به خود گرم کرده است.
علی ای حال از آنجایی که گزارش های مردمی نشان از گلایه مندی مردم از توزیع نامتوازن نفت در برخی شعبات کلان شهر زاهدان دارد خبرنگار عصرهامون در تماسی که با کهنسال مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی زاهدان داشت وی با بیان اینکه سازمان های نظارتی و حتی مسئولین مربوطه این شرکت نظارت کاملی بر فروشندگی های نفت دارند، افزود: تمام فروشندگی های نفت، نفتکش سیار دارند و نفت را بر در منزل شهروندان توزیع می کنند.
وی گفت: توزیع نفت درب منازل انجام می شود نه فروشندگی ها؛ جز در مواردی که شهروند مشکل نفت داشته باشد یا فروشنده برای توزیع نفت در خانه آنها رفته و نبوده اند در غیر این صورت فروشندگی های نفت باید نفت را درب منازل شهروندان برده و توزیع کنند.
 
,
,
, عصرهامون ,
,
,
, ,


کهنسال ادامه داد: ماشین های سیار مستقیما از انبار بارگیری کرده و اقدام به توزیع نفت بین شهروندان در مناطق تحت پوشش می کنند.
مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی زاهدان در پایان خاطر نشان کرد: شماره تلفن 3- 33229981  شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان جهت برقراری تماس و پاسخگویی به شکایات مردمی  می باشد؛ همچنین شهروندان می توانند انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را به پیامگیر روابط عمومی منطقه به شماره 33349558 نیز ارسال کنند تا در اسرع وقت مشکل آنها پیگیری و برطرف شود.
انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه