logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بررسی مشکل مراکز درمانی در چهارمحال و بختیاری؛

نارضایتی مردم از خدمات پزشکی در بام ایران/ عدم وجود تجهیزات تخصصی و کافی نبودن پزشک متخصص

نارضایتی مردم از خدمات پزشکی در بام ایران/ عدم وجود تجهیزات تخصصی و کافی نبودن پزشک متخصص
یکی از مشکلات اساسی در کشور ما این است که باوجود مراکز بیمارستانی و درمانی در مناطق محروم، پزشک متخصص در این مراکز وجود ندارد و این در حالی است که خیل عظیمی از پزشکان متخصص در کشور بیکارند؛ پزشکانی که حاضر به کار در مناطق محروم نیستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیرغار، یکی از مشکلات اساسی در کشور ما این است که باوجود مراکز بیمارستانی و درمانی در مناطق محروم، پزشک متخصص در این مراکز وجود ندارد و این در حالی است که خیل عظیمی از پزشکان متخصص در کشور بیکارند؛ پزشکانی که حاضر به کار در مناطق محروم نیستند.

نبود و کمبود پزشک متخصص و کافی در بسیاری از مناطق محروم به‌ویژه در روستاها مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است؛ هرچند در راستای کاهش این مشکلات و تأمین نیروی موردنیاز این مناطق، طرح خدمت فارغ‌التحصیلان دانشجویان پزشکی هم‌اکنون در مناطق محروم به اجرا درمی‌آید، اما به عقیده بسیاری، این طرح به دلیل مشکلات متعدد کارایی لازم را ندارد؛ به‌طوری‌که بسیاری از پزشکان به دلیل تمایل نداشتن به گذراندن دوره طرح، قید طبابت را نیز برای همیشه می‌زنند.

نبود تجهیزات پزشکی و پزشک متخصص، دردی است که سال‌هاست به دردهای مردم شهرستان فارسان اضافه‌شده است. تأمین سلامت، بهداشت و درمان مردم از مهم‌ترین وظایف مسئولین و از واجبات دولت می‌باشد.

چه‌بسا بیمارانی که به خاطر نبود پزشک متخصص و کمبود تجهیزات پزشکی و ضعف در رسیدگی به‌موقع و مناسب به مرگی دل‌خراش تن دادند که افسوس‌های بسیاری در پی داشت. ای‌بسا اگر این یا آن را داشتیم یا آمبولانس به‌موقع به یک شهر با مراکز درمانی مناسب و مجهز می‌رسید پدر، مادر یا کودکی زنده می‌ماند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیرغار,
,
,
,
,
,
,
,
, ,



برای یک سونوگرافی ساده باید به مرکز استان مراجعه شود
 
نبود پزشک و تجهیزات پزشکی باعث شده است بیماران جهت انجام یک سونوگرافی ساده به مرکز استان با طی کیلومترها راه پرپیچ و پرخطر مراجعه کنند و این خود مشکلاتی را برای بیماران به وجود می‌آورد.

کمبود پزشک و امکانات پزشکی مردم را می‌آزارد
 
بیماران فارسانی ازیک‌طرف خطرات جاده‌ای و دوری راه و از طرف دیگر برای درمان برخی ناراحتی‌های جزئی با زحمت فراوان و اتلاف وقت بیش‌تر، هزینه‌های مضاعفی را باید بپردازند و در خیابان‌ها سرگردان شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,


نبود متخصص در برخی رشته‌های پزشکی، قلب، گوش و حلق و بینی و چشم‌پزشکی در شهرستان، نبود  خدمات شبانه‌روزی در برخی درمانگاه‌ها و کافی نبودن برخی تجهیزات پزشکی ازجمله سونوگرافی و... در شهرستان سبب شده بیماران هزینه‌های اضافی زیادی را برای مراجعه به مناطق دیگر متحمل شوند.

 یکی از مسئولین این شهرستان گفت: آقایان و کسانی که باید بشنوید، به مشکلات بیمارستان و بهداشت فارسان برسید، کمبود پزشک و امکانات پزشکی مردم را می‌آزارد.

وی گفت: مسئولین دانشگاه علوم پزشکی باید خبر محرومیت این شهرستان را به وزارت خانه برسانند و مشکلات این شهرستان را مرتفع کنند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

 

,

انتهای پیام/
,

انتهای پیام/
,
, /,

 

,

 

,
 
,
 
,
 
,   ,   ,  ,
 
,



 

,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه