مدیر کل نوسازی مدارس استان اردبیل؛
سیستم گرمایشی 177 مدرسه استان اردبیل استاندارد سازی شد
مدیر کل نوسازی مدارس استان اردبیل گفت: برای استاندارد سازی تاسیسات حرارتی و گرمایشی 177 مدرسه در استان اردبیل بالغ بر 10میلیارد تومان هزینه شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دولت لطفی در گفتگوی اختصاصی با ازناو ، در حاشیه بازدید از مراکز آموزشی و مدارس در حال نوسازی شهرستان خلخال گفت:در 177 مدرسه استان اردبیل استاندار سازی تاسیسات حرارتی و گرمایشی انجام شده است که بالغ بر 10میلیارد تومان هزینه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , ازناو, ,لطفی اضافه کرد : در سطح شهرستان خلخال با مجموعه تجهیزات ارائه شده به مدارس جدید و مدارس قدیم در مجموعه 350 میلیون تومان در سال 1396 هزینه شده است.
,مدیر کل نوسازی مدارس استان اردبیل با اشاره به ورود خیرین در استان در بحث مشارکت ساز وساز ومدراس، از پیگیری فرماندار خلخال در خصوص مدارس بخش خورش رستم و شاهرود قدردانی کردو گفت: 5 مدرسه در شهرستان خلخال با 33 کلاس درس در شهرستان خلخال در دهه فجر امسال مورد بهره برداری قرا رخواهد گرفت.
,وی افزود: با صحبت های که با خیر تهرانی از موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران انجام شده تعدادی از مدارس شهرستان خلخال نیز در قالب طرح های نوسازی مورد حمایت این خیر قرار گرفته که متعاقبا اعلام خواهد شد.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه