فرمانده انتظامی جویبار خبر داد

دستگیری باند حرفه‌ای سرقت منازل و واحدهای صنفی در جویبار

دستگیری باند حرفه‌ای سرقت منازل و واحدهای صنفی در جویبار
فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از دستگیری باند سارقان منازل و واحدهای صنفی جویبار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  اکبر درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار جویباران، اظهار کرد: در پی وقوع سرقت‌های متعدد در سطح شهرستان موضوع به‌طور ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان جویبار قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,

وی بیان کرد: پس از پی‌جویی‌های فنی و بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌ها ردپای این باند 3 نفرِ که تاکنون سه مرحله سابقه سرقت در پرونده دارند و مجدداً در 20 نقطه از منازل و مغازه‌های شهرستان جویبار را مورد سرقت قرار داده بودند مشخص و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی جویبار بابیان اینکه متهمین پس از انتقال به مقر انتظامی در بازجویی‌های فنی به بزه انتسابی اعتراف کردند گفت: با دستگیری این افراد 27 فقره اموال سرقت شده شامل، 6 دستگاه موتورپمپ برقی، یک دستگاه گنج یاب، دو دستگاه تلویزیون، 6 عدد دوچرخه و انواع وسایل شامل دریل برقی، تفنگ بادی، سیم کابل برق، دو دستگاه اره‌برقی، یک دستگاه موتوربرقی و مقادیری وسایل برقی خانگی کشف و ضبط و تحویل مال‌باختگان شده است.

درویشی تصریح کرد: پس از تشکیل پرونده، متهمین تحویل مراجع قضایی شدند.
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه