دولت آباد رودبار، روستایی پر از مشکل/ نبود راه ارتباطی سالم تا بی آبی باغات زیتون
روستای دولت آباد از توابع بخش رحمت آباد و بلوکات است که بعد از گذشت ۲۷ سال از زلزله شهرستان رودبار با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون خبر، روستای دولت آباد از توابع بخش رحمت آباد و بلوکات است که بعد از گذشت ۳۹ سال از انقلاب اسلامی و ۲۷ سال از زلزله شهرستان رودبار با وجود حضور همیشگی مردم این آبادی در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و… که از نمونه های بارز آن می توان به فعالیتهای آنان در زمان ۸ سال دفاع مقدس که با تقدیم ۸ شهید، چندین جانباز و آزاده و … به انقلاب اسلامی و حضور همیشگی مردم در انتخابات و راهپیمایی ها و … اشاره کرد، این روستا دارای مشکلات عدیده ای می باشد که به چند نمونه از آنها می پردازم:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زی, تون خبر,یکی از بزرگترین مشکلات روستای دولت آباد نبود راه ارتباطی مناسب و تخریب جاده ها توسط کمپرسیهای معادن هم جوار روستا است. با توجه به اینکه دولت دهم، یازدهم و نماینده محترم شهرستان توجه خاصی به امور روستاها مخصوصا آسفالت جاده ها داشته اند اما هنوز در روستای دولت آباد با جمعیت بالغ بر ۵۰۰ نفر مردم از نبود راه ارتباطی مناسب رنج می برند که این مشکل بزرگ در زمستان چند برابر شده است و متاسفانه تاکنون باعث کشته شدن ۲ نفر و صدمه دیدن چند نفر از عزیزان بر اثر زمین خوردن با موتور شده است.
یکی دیگر از مشکلات روستا نبود زمین و امکانات ورزشی مناسب برای جوانان است و با توجه به علاقه مندی جوانان به ورزش و پیشرفت آنان در زمینه های مختلف اعم از والیبال، فوتبال، پینگ پونگ و … ایجاد یک سالن ورزشی که هست فقط باید ترمیم شود می تواند گرایش جوانان به ورزش و پیشرفت آنان در این زمینه و همچنین اوقات فراغت سالم را فراهم نماید.
مشکل بسیار بزرگ دیگری که بر روستا حاکم است واگذار نکردن زمینهای منابع طبیعی و نداشتن زمین برای ساخت و ساز و ساکن شدن اهالی در روستای خودشان است که جالب است بدانید رئیس شورا هم مستاجر هست و زمینی برای ساخت منزل وجود ندارد. به همین دلیل اهالی در حال مهاجرت به شهر هستند.
یکی دیگر از دلایل مهاجرت اهالی روستای دولت آباد تعطیلی مدرسه روستا است. طبق قانون مدرسه با حتی سه دانش آموز هم باید به آموزش خود ادامه دهد ولی با وجود ده تا بیست دانش آموز در روستا تعطیل است و دانش آموزان با هزینه بسیار بالا به شهر برای تحصیل می روند در حالی که مدرسه روستا کامل و مجهز است حتی معلمه بومی هم در محل ساکن است.
خانه بهداشت روستای دولت آباد بالغ بر پانزده ساله که تعطیل و به خرابه تبدیل شده در حالی که در محل بیماران و سالمندانه زیادی وجود دارد و برای رفع بیماری خودشان هر هفته به شهر می روند.
پمپاژه آب به زمینهای کشاورزی بالا دست روستا نیز سالهاست نیمه کاره رها شده و باغات زیتون بدون آب در حال خشک شدن هستند.
مشکل دیگر مردم روستای دولت آباد نداشتن پل هوایی از روی آزادراه است و در حال حاضر از وسط آزادراه عبور می کنند که خود موجب خطرات جبران ناپذیریست در حالی که اقدامات لازم از استان برای نصب پل انجام شده ولی هنوز عملی نشده است .
بسیاری از از مردم از بی مهری بعضی از مسئولین در ادارات شهرستان مخصوصا در امور وام و تسهیلات می باشد.
/ انتهای پیام
یکی از بزرگترین مشکلات روستای دولت آباد نبود راه ارتباطی مناسب و تخریب جاده ها توسط کمپرسیهای معادن هم جوار روستا است. با توجه به اینکه دولت دهم، یازدهم و نماینده محترم شهرستان توجه خاصی به امور روستاها مخصوصا آسفالت جاده ها داشته اند اما هنوز در روستای دولت آباد با جمعیت بالغ بر ۵۰۰ نفر مردم از نبود راه ارتباطی مناسب رنج می برند که این مشکل بزرگ در زمستان چند برابر شده است و متاسفانه تاکنون باعث کشته شدن ۲ نفر و صدمه دیدن چند نفر از عزیزان بر اثر زمین خوردن با موتور شده است.
,یکی دیگر از مشکلات روستا نبود زمین و امکانات ورزشی مناسب برای جوانان است و با توجه به علاقه مندی جوانان به ورزش و پیشرفت آنان در زمینه های مختلف اعم از والیبال، فوتبال، پینگ پونگ و … ایجاد یک سالن ورزشی که هست فقط باید ترمیم شود می تواند گرایش جوانان به ورزش و پیشرفت آنان در این زمینه و همچنین اوقات فراغت سالم را فراهم نماید.
,مشکل بسیار بزرگ دیگری که بر روستا حاکم است واگذار نکردن زمینهای منابع طبیعی و نداشتن زمین برای ساخت و ساز و ساکن شدن اهالی در روستای خودشان است که جالب است بدانید رئیس شورا هم مستاجر هست و زمینی برای ساخت منزل وجود ندارد. به همین دلیل اهالی در حال مهاجرت به شهر هستند.
,یکی دیگر از دلایل مهاجرت اهالی روستای دولت آباد تعطیلی مدرسه روستا است. طبق قانون مدرسه با حتی سه دانش آموز هم باید به آموزش خود ادامه دهد ولی با وجود ده تا بیست دانش آموز در روستا تعطیل است و دانش آموزان با هزینه بسیار بالا به شهر برای تحصیل می روند در حالی که مدرسه روستا کامل و مجهز است حتی معلمه بومی هم در محل ساکن است.
,خانه بهداشت روستای دولت آباد بالغ بر پانزده ساله که تعطیل و به خرابه تبدیل شده در حالی که در محل بیماران و سالمندانه زیادی وجود دارد و برای رفع بیماری خودشان هر هفته به شهر می روند.
,پمپاژه آب به زمینهای کشاورزی بالا دست روستا نیز سالهاست نیمه کاره رها شده و باغات زیتون بدون آب در حال خشک شدن هستند.
,مشکل دیگر مردم روستای دولت آباد نداشتن پل هوایی از روی آزادراه است و در حال حاضر از وسط آزادراه عبور می کنند که خود موجب خطرات جبران ناپذیریست در حالی که اقدامات لازم از استان برای نصب پل انجام شده ولی هنوز عملی نشده است .
,بسیاری از از مردم از بی مهری بعضی از مسئولین در ادارات شهرستان مخصوصا در امور وام و تسهیلات می باشد.
,/ انتهای پیام
,]
ارسال دیدگاه