جاسازی ۱۵کیلو تریاک در معده ۳گوسفند

جاسازی ۱۵کیلو تریاک در معده ۳گوسفند
فرمانده انتظامی زابل در شمال سیستان و بلوچستان گفت: 15 کیلو و 700 گرم مواد مخدر از نوع تریاک که توسط قاچاقچیان در معده سه راس گوسفند جاسازی شده بود، در این شهرستان کشف و ضبط شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر ایران، سرهنگ غلامرضا نجابت روز پنجشنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر قاچاق موادمخدر از طریق جاساز و بلعیدن در معده احشام و انتقال آن به شمال کشور توسط یک قاچاقچی سابقه دار، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: ماموران در پایانه مسافربری زابل یک دستگاه خودروی وانت که در حال انتقال احشام به یک دستگاه اتوبوس بود را شناسایی و در بازرسی از آن سه راس گوسفند مشکوک را کشف و 2 قاچاقچی را نیز دستگیر کردند.

,

وی تصریح کرد: پس از تحقیقات اولیه، متهمان به قاچاق مواد مخدر از طریق بلع و انباری در معده سه راس گوسفند با استفاده از آهن ربا اعتراف کردند که پس از ذبح گوسفندان 15 کیلو و 700 گرم مواد مخدر از نوع تریاک از داخل بدن این حیوانات کشف شد.

,

فرمانده انتظامی زابل خاطر نشان کرد: اقدامات پلیس در مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر با جدیت دنبال می شود و با توجه به نقش بی بدیل شهروندان در دستاوردهای پلیس در این حوزه، انتظار است همکاری های مردم همواره بیش از پیش با نیروی انتظامی تداوم یابد.

,

, , جاسازی ۱۵کیلو تریاک در معده ۳گوسفند,

منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان و در همسایگی کشور افغانستان واقع شده است.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه