سهم مسئولین در ایجاد نارضایتی غیرقابل انکار است
فرماندار رزن در ستاد برگزاری دهه فجر گفت : سهم مسئولین در ایجاد نارضایتی غیرقابل انکار است و مدیرانی که در مقابل ارباب رجوع کوتاهی کنند شایستگی فعالیت در نظام را ندارند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح رزن،فتحعلی حسینی ادامه داد: با توجه به اینکه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم ، طبق فرمایشات مقام معظم رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران همچون یک درخت تنومند با ریشه ای عمیق است که در طول این سال ها به ثمراتی دست یافته که باید از آن پاسداری شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح رزن،,وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی در ایران مردمی بودن و دینی بودن آن است اضافه نمود: زیرا طبقات مختلف ، اقشار ، دسته جات، روحانیون ، دانشجویان و همه آحاد مردم در آن حضور داشته اند .
,,
فرماندار رزن ضمن تصریح بر حقوق مردم بر نظام اسلامی خاطرنشان کرد: : باید با برنامه ریزی و هماهنگی کامل دستگاهها، برنامه های دهه فجر امسال را باشکوهتر از سالهای قبل برگزار نماییم و اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی را برای مردم بخصوص نسل جدید تبیین و تشریح کنیم.
,,
وی با اشاره به مجاهدتهای علما برای پیروزی انقلاب اسلامی اضفه نمود:: نباید فراموش کرد که جوانان بسیاری برای حفظ انقلاب و آرمان های نظام جان خود را فدا کرده اند .
,,
,
حسینی با انتقاد شدید از کسانی در ارگانها و دستگاه های دولتی کم کاری میکنند اضافه نمود: جرم کسانی که در جمهوری اسلامی عملکرد ضعیفی دارند و پاسخگو نیاز مردم نیستند و همچنین نسبت به نیاز مردم حساسیتی ندارد بیشتر از جرم افرادی است که علیه نظام فعالیت می کنند.
,,
حسینی اضافه نمود:لذا در راستای عمل کردن به اهداف انقلاب ، باید این شاخص ها را برجسته نماییم ، آنچه که لازمه برپایی جشن های متعدد اما متفاوت می باشد پرهیز از برگزاری برنامه هایی با هزینه های اضافی و بدون هویت بوده و در عین حال باید برنامه ها اثر بخش و با حفظ ارزش های نظام و انقلاب و با پویایی و نشاط همراه باشد
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه