مستند ایران انار دارد توسط هنرمند نی ریزی ساخته شد

مستند ایران انار دارد توسط هنرمند نی ریزی ساخته  شد
سید اشرف طباطبایی هنرمند نی‌ریزی زلزله کرمانشاه را در مستند " ایران انار دارد" به تصویر می‌کشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ سید اشرف طباطبایی رئیس انجمن هنرهای نمایشی سابق کشور پس از کارگردانی و اجرای موفق تئاتر تیر و کمان، مستند "ایران انار دارد" را در کرمانشاه ساخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز؛,

این هنرمند پیشکسوت نی‌ریزی در این مستند جلوه‌هایی از همراهی، مهربانی ، وحدت و نگرانی اقوام و اقشار مختلف ایرانی در کمک به هموطنان کرد در کرمانشاه را به تصویر می‌کشد که چند تن از اعضاء انجمن هنرهای نمایشی نی‌ریز از جمله ابوالفضل بامداد، مهدی فتاح‌پور و جواد علیمردانی وی را همراهی می‌کنند.

,

وی که کارگردانی نمایش تیر و کمان در نی ریز را به عهده داشت درآمد حاصله از فروش بلیط در شب آخر را به مردم زلزله زده کرمانشاه اهدا کرد.

,

مستند ایران انار دارد با همکاری سینمای مرکز فارس تهیه شده که قرار است از شبکه یک، شبکه مستند و شبکه فارس پخش شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه