رئیس جمعیت هلال احمر پلدختر:
یک جوان 33ساله پلدختری براثر سقوط به دره فوت کرد
رئیس جمعیت هلال احمر پلدختر گفت:متاسفانه بر اثر سقوط از دره ارتفاعات"طولکش"یک جوان33ساله جان خود را از دست داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی کیانی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان پلدختر در گفتگو با خبرنگار بیان روزبا بیان اینکه در پی تماس تلفنی با جمعیت هلال احمر شهرستان پلدختر مبنی بر سقوط جوانی در کوه طول کش اظهار داشت:بلافاصله عوامل تیم امداد و نجات کوهستان این جمعیت به محل وقوع حادثه اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علی کیانی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان پلدختر در گفتگو با خبرنگار , بیان روز, بیان روز, با بیان اینکه در پی تماس تلفنی با جمعیت هلال احمر شهرستان پلدختر مبنی بر سقوط جوانی در کوه طول کش اظهار داشت:بلافاصله عوامل تیم امداد و نجات کوهستان این جمعیت به محل وقوع حادثه اعزام شدند.,وی بیان کرد:نیروهای جمعیت هلال احمر پس از جستجو با جسد بی جان این جوان مواجه شدند.
,کیانی با بیان اینکه این جوان برای کوهنوردی به ارتفاعات طولکش رفته بود ادامه داد:این جوان که حمزه مومنی نام داشت که با 33 سال سن از ارتفاع 30 متری به دره سقوط کرد و متاسفانه به دلیل شدت جراحات وارده،فوت کرد.
,وی با بیان اینکه با تلاش نیروها جسد این جوان به پایین کوه انتقال یافت یادآورشد:توصیه می شود برای کوهنوردی به ارتفاعات شهرستان حتما از افرادی که با منطقه آشنایی دارند استفاده شود.
,انتهای پیتم/
, انتهای پیتم/]
ارسال دیدگاه