رییس کمیسیون اصل 90 مجلس:

مشکل آب دغدغه اصلی استان قزوین است

مشکل آب دغدغه اصلی استان قزوین است
رییس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: مشکل آب دغدغه اصلی استان قزوین است که بایستی با برنامه ریزی مناسب و بکارگیری روشهای نوین در بخش کشاورزی این مشکل را مرتفع کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ داود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس ظهر امروز(شنبه) در آئین تجلیل از بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان قزوین در جهاد کشاورزی اظهار کرد: امروزه کشاورزی باید صرفه اقتصادی داشته باشد تا کشاورزان توجه و انگیزه بیشتری برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی داشته باشند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی افزود: هم اکنون مشکل آب دغدغه اصلی استان قزوین است که بایستی با برنامه ریزی مناسب و بکارگیری روش‌های نوین در بخش کشاورزی این مشکل را مرتفع کرد. 

این مسئول اضافه کرد: استفاده بهینه از منابع آبی با بکارگیری سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی و باغی میسر می‌شود. 

وی خواستار رفع موانع پیش روی و تسهیل در روند اجرای سامانه‌های نوین آبیاری برای کشاورزان و باغداران در اراضی کشاورزی استان شد. 

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: استان قزوین پیشینه و قدمت طولانی در بخش کشاورزی دارد و با وجود دشت حاصلخیز قزوین ضمن صیانت از آن می‌توان برای تولید محصولات کشاورزی بخوبی بهره برد. 

محمدی خاطرنشان کرد: برای حل مشکل واحدهای کشاورزی بایستی از محل اعتبارات بهین یاب به بانک‌ها، خدمات و اعتبارات بیشتری را به بخش کشاورزی تخصیص داد. 

وی بر لزوم اهمیت هدایت تسهیلات به بخش کشاورزی در راستای رفع مشکل اشتغال و توسعه بخش کشاورزی تاکید کرد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه