فرمانده انتظامی بابل خبر داد
دستگیری سارقان قطعات خودرو و دوچرخه در بابل
فرماندهی نیروی انتظامی بابل از دستگیری اعضای باند سرقت قطعات خودرو در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدمحسن جعفری در گفتو گو با خبرنگار بابلنوین، اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت قطعات خودرو در سطح شهرستان بابل، موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , سیدمحسن جعفری, در گ, فتو گو با خبرنگار, بابلنوین،, بابلنوین, اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت قطعات خودرو در سطح شهرستان بابل، موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.,وی افزود: در اجرای این ماموریت، با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی ماموران موفق شدند فردی به نام " ح – ی " را به اتهام سرقت شناسایی و دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی بابل ادامه داد: متهم در تحقیقات و بازجوییهای فنی پلیس به بزه انتسابی با همکاری چهار همدست و هشت فقره سرقت اعتراف کرد.
وی تصریح کرد: متهم در بازجوییهای بهعمل آمده تاکنون به سرقت چهار دستگاه دوچرخه به ارزش تقریبی ۳۰ میلیون ریال در این شهرستان اعتراف کرد.
وی افزود: ,
,
,
فرمانده انتظامی بابل ادامه داد: متهم در تحقیقات و بازجوییهای فنی پلیس به بزه انتسابی با همکاری چهار همدست و هشت فقره سرقت اعتراف کرد.
,
,
,
,
سرهنگ جعفری در پایان ضمن هشدار به شهروندان گفت: ماموران در ادامه تحقیقات ضمن دستگیری همدستان سارق در بازرسی از مخفیگاه این افراد اموال مسروقه شامل باطری خودرو و مدارکی به ارزش ۳۴ میلیون ریال کشف کردند و متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.
, سرهنگ جعفری در پایان ضمن هشدار به شهروندان گفت: ماموران در ادامه تحقیقات ضمن دستگیری همدستان سارق در بازرسی از مخفیگاه این افراد اموال مسروقه شامل باطری خودرو و مدارکی به ارزش ۳۴ میلیون ریال کشف کردند و متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه