پیام تسلیت امام جمعه فراشبند در پی در گذشت شهادت گونه دریانوردان ایرانی
امام جمعه فراشبند در پی بروز حادثه تاسف بار برای نفت کش ایرانی سانچی و جان باختن دریانوردان دریادل کشورمان، با صدور پیامی این حادثه جانکاه را به رهبر معظم انقلاب، خانواده های داغدار ، نقش آفرینان صنعت دریانوردی و صنعت نفت کشور و عموم ملت ایران تسلیت گفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنخل بیدار امام جمعه فراشبند در پی بروز حادثه تاسف بار برای نفت کش ایرانی سانچی و جان باختن دریانوردان دریادل کشورمان، با صدور پیامی این حادثه جانکاه را به رهبر معظم انقلاب، خانواده های داغدار ، نقش آفرینان صنعت دریانوردی و صنعت نفت کشور و عموم ملت ایران تسلیت گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار,در متن پیام حجت الاسلام ابراهیمی آمده است:
,
حادثه تلخ و غم انگیز جان باختن فرزندان غیور هموطنمان در نفتکش سانچی، موجی از اندوه را برای یکایک ایرانیان به همراه داشت.
قهرمانان دلاور دریانوردمان، همواره در تمامی برهه های تاریخ پرافتخار ایران اسلامی، پیشتاز صحنه ها بوده و بازویی توانمند برای اقتدار ایران بوده اند.
,
این بار اما وقوع این حادثه دردناک، 32 دریادل را در دل دریا به کام مرگ فرو برد و بی شک نام و یاد دلاوری آنان تا همیشه، در تاریخ ایران باقی می ماند.
فرزندان قهرمانی که برای اعتبار و عزت ایران، به دل آب و آتش زدند و جاودانه جان باختند.
,
این واقعه سوزناک را به رهبر معظم انقلاب، خانواده های داغدار آن عزیزان از دست رفته و ملت بزرگوار ایران تسلیت گفته و از خداوند متعال، آرزوی علو درجات، برای آنان مسالت دارم.
,امید است بتوانیم امانتداران شایسته ای برای خون قهرمانان میهن عزیزمان باشیم.
,
هادی ابراهیمی
امام جمعه فراشبند
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه