استاندار چهارمحال و بختیاری در شورای آموزش و پرورش استان:

مدرسه سازی تنها راهکار باسوادی مردم نیست

مدرسه سازی تنها راهکار باسوادی مردم نیست
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدرسه سازی به عنوان تنها راهکار باسوادی و ارتقای سطح سواد مردم محسوب نمی شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از  بام ایران خبر؛ اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری  در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: برای ارتقای کمی و کیفی سطح سواد مردم باید راهکارهای گوناگون شناسایی و اجرای آن در دستور کار قرار گیرد.


وی افزود: رتبه ۲۲ باسوادی چهارمحال و بختیاری در بین ۳۱ استان کشور نشان دهنده ضرورت تلاش بیشتر در راستای فعالیت های سوادآموزی از سوی اداره کل اموزش و پرورش استان است.

عباسی تصریح کرد: دستیابی به شاخص های توسعه ای در بخش های مختلف کشور و چهارمحال و بختیاری به ارتقای آموزش و پرورش نیاز دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: اعلام تعطیلی و یا تاخیر در آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری باید از سوی آموزش و پرورش انجام شود.

گفتنی است، لوح تقدیری از سوی وزیر آموزش و پرورش به مناسبت برتری شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به استاندار تقدیم شد.

در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ۲۴ تا ۳۰ دی به عنوان هفته گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش نامگذاری شده است.

​انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه