مدیر جهاد کشاورزی بروجرد:
۱۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در گلدشت بروجرد تخریب شد
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 19 مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی گلدشت و نظام آباد بروجرد تخریب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛"رضا امینی" مدیر جهاد کشاورزی بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: سودجویانی که در اراضی اقدام به ساخت و سازهای غیر مجاز می کنند پس از بازرسی با دستور مقام قضایی تخریب می شوند که در این راستا از ابتدای سال جاری تا کنون 19 مورد ساخت و ساز و محوطه سازی در بروجرد به مساحت 674 متر مربع تخریب شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,,
وی اضافه کرد: همچنین تخریب فنس کشی و جلوگیری از محوطه سازی و بنا چهار مورد به مساحت هفت هزار متر بوده که اجازه مابقی اقدامات از سودجویان گرفته شده و در همان ابتدا جلوگیری شده است.
,,
امینی از 45 مورد توقف عملیات ساخت و ساز خبر داد و افزود: این مقدار بنا قرار بود در مساحت سه هزار و 917 متر مربع ساخته شود که با حضور به موقع و با حکم قضایی ادامه کار متوقف شد.
,,
به گفته وی در این مدت هشت مورد توقف خاکبرداری به مساحت 2 هزار و 687 مترمربع صورت گرفته که امسال برخوردها در راستای ساخت و سازهای غیر مجاز بسیار شدید تر شده است.
,,
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: این افراد به صورت غیر قانونی یک شبه اقدام به اتاقک سازی می کنند که این کار بدون مجوز تخلف است و در صورت مشاهده سریعا با حکم قضایی این ساخت و سازها تخریب می شوند.
,,
وی بیان کرد: بیشتر ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق گلدشت، نظام آباد و فیال هستند البته در مناطق گردشگری دیگری ممکن است این ساخت و سازها بدون مجوز صورت گیرد که سریعا عملیات ساخت و ساز متوقف می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه