همزمان با سراسر کشور؛
آغاز چهل و هفتمین جشنواره فیلم رشد در خرم بید
چهل و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد همزمان با سراسر کشور در خرم بید آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بام فارس؛ همزمان با سراسر کشور چهل و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد صبح دیروز طی مراسمی در خرم بید آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام فارس,علی کارگر معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش خرم بید در افتتاحیه این جشنواره که در سالن اجتماعات آموزشگاه جابربنحیان صفاشهر برگزار شد، گفت: بازدهی فرایند یاددهی و یادگیری از طریق فیلمهای آموزشی بسیار بالا است بنابراین جشنواره فیلم رشد که در 47 سال به صورت متوالی برگزار میشود از اهمیت بالایی در مسئله تربیت و آموزش کشور برخوردار است.
,سیدحبیب سعادت حسینی معاون پرورشی آموزش و پرورش خرم بید با اشاره به جنبه های تربیتی این جشنواره گفت: با توجه به اینکه بسیاری از فیلم ها متناسب با موضوع در شهرستان ما نیز قابل تهیه است، از تمام دانش آموزان و فرهنگیان عزیز درخواست میکنیم برای تهیه فیلم های آموزشی با محوریت آموزشی و تربیتی اقدام کنند.
,گفتنی است اکران فیلم های چهل و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد از امروز آغاز شده و تا پایان روز چهارشنبه در مدارس شهرستان برای تمام دانش آموزان و دو سانس اختصاصی برای خانواده های آنان پخش خواهد شد.
,, ,
,
, , ,
,
, , ,
,
, , ,
,
, , ,
,
, ,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه