رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) تنگستان معرفی شد
یاحسینی به عنوان رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) تنگستان معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، مراسم معارفه رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) تنگستان با حضور امام جمعه اهرم، فرماندار تنگستان و مسئولان ادارات شهرستان در شورای اداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما، ,ابراهیم یاحسینی که معاون کمیته امداد امام خمینی(ره) بر عهده داشت امروز با حضور مسئولان ادارات شهرستان تنگستان به سمت رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) تنگستان معرفی شد و بیش از این علی حیدری رئیس این اداره بود.
,

, ابراهیم یاحسینی رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان تنگستان پس از معارفه در گفتگو با خبرنگار تنگستان نما گفت: امروز بار مسئولیت سنگین به دوشم گذاشته شد و امیدوارم بتوانم، حق نیازمندان را ادا کنم و حقی از مددجویی تضییع نشود.
, تنگستان نما,یاحسینی افزود: در این سنگر مهم با همکاری کارکنان این مجموعه بتوانم خدمات لازم را به مددجویان ارائه دهیم.
,وی بیان داشت: امیدوارم، در این مسئولیت مهم بتوانم، نیاز نیازمندان را به نحو احسن انجام دهم و رضایت مردم را جلب کنم.
,رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) تنگستان گفت: از مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) و مسئولین ارشد شهرستان که به من اطمینان کردند تقدیر و تشکر می کنم و انشالله با وحدت و انسجام و دعای خیر مردم نجیب و فهیم شهرستان قدمهای موثری در کاهش مسائل و مشکلات معیشتی برداشته و گامهای موثری در توانمند کردن خانواده های تحت حمایت برداریم.
,وی ادامه داد: از همه آحاد مردم،مسئولین، خیرین، نیکوکاران دعوت می نمایم در مسئولیت خطیر یاری و دست تک تک عزیزان را به گرمی می فشارم.
,/ انتهای پیام
,,
,
]
ارسال دیدگاه