سرپرست اورژانس کشور اعلام کرد

جذب نیرو در اورژانس کشور؛ بزودی

جذب نیرو در اورژانس کشور؛ بزودی
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به کمبود نیرو در مجموعه اورژانس کشور، گفت: بزودی چندهزار نیرو جذب اورژانس می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر پیرحسین کولیوند در جلسه مشترک معاونین  و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۵۸۸ میلیون تومان جهت بازسازی امکانات و تجهیزات به دانشگاه علوم پزشکی قم اختصاص دادیم و هر هزینه‌ای انجام شود در سازمان اورژانس پرداخت می‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی گفت: شهر قم بسیار استراتژیک و شاه‌راه است و بزودی چندین دستگاه آمبولانس نو در اختیار مرکز فوریت‌های قم قرار می‌گیرد.

,

کولیوند با اشاره به کمبود نیرو در مجموعه اورژانس کشور ادامه داد: در کل کشور دچار کمبود نیرو هستیم. دانشگاه علوم پزشکی قم با یک آزمون ورودی نیروی کارآمد دیپلمه و فوق دیپلمه جذب کند و برای مرکز فوریت‌ها پرورش دهد.

,

وی در این باره ادامه داد: بزودی چند هزار نیرو جذب اورژانس می‌شوند و ما در تمام کشور از تربیت نیرو حمایت می‌کنیم. تکنسین‌های اورژانس هم امورات پرستاران بیمارستانی و هم امورات کمک بهیاران را همزمان انجام می‌دهند و به این ترتیب سختی کار نیروهای اورژانس بسیار زیاد است. وزیر بهداشت پیوسته اورژانس را حمایت کردند و در خصوص جبران سختی کار پرسنل اورژانس قول مساعد داده‌اند.

,

بنابر اعلام ستاد اطلاع‌رسانی و روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، کولیوند ادامه داد: قم همچون تهران بستر مناسب برای اجرای طرح ۷۲۴  و ۲۴۷ را دارد و به این ترتیب، شهروندان قمی باید از این طرح‌ها آگاه شوند؛ چراکه جان بسیاری از هموطنان در  طرح ۲۴۷ نجات می‌یابد. صفر تا صد این طرح‌ها ایرانی است و دستگاه‌های مربوطه تولید داخل است. نجات جان یک انسان تحقق اقتصاد مقاومتی است.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه