اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی در سطح مدارس شهرستان سرپلذهاب
سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپلذهاب از اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی همگام با طرح ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزان شهرستان سرپلذهاب به منظور پیشگیری اصولی از پوسیدگیهای دندانی دانش آموزان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عادل رحمانی زاده در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت: به منظور فرهنگ سازی و افزایش مراقبتهای بهداشت دهان و پیشگیری از پوسیدگی دندان، طرح وارنیش فلوراید تراپی به طور جامع و گسترده در بین 166 مدارس مقطع ابتدایی در شهر و روستای سرپل ذهاب آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,,
وی افزود: ﻃﺮﺡ ﻭﺍﺭﻧﻴﺶ ﻓﻠﻮﺭﺍﻳﺪ ﺗﺮﺍﭘﻲ از اوایل آبان آغاز و تا پایان بهمن امسال دامه دارد که تاکنون 8هزار و 815 هزار دانش آموز شهری و روستایی زیر پوشش این طرح قرار گرفته اند.
,,
سرپرست مرکز بهداشت سرپل ذهاب با اشاره به اهمیت اقدام های پیشگیرانه برای جلوگیری از پوسیدگی دندان، اضافه کرد که اجرای فلوراید تراپی برای دندان های شیری و دایم، تا 50 درصد پوسیدگی های دندان در افراد را کاهش می دهد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه