دستگیری ماموران قلابی در اسفراین
فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از دستگیری دو فرد کلاهبردار که خود را مامور امنیتی و دولتی معرفی کرده بودند خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپهرآیین ، سرهنگ "جاوید مهری" ، فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین در تشریح این خبر گفت: با اعلام یک مورد شکایت توسط یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از وی توسط دو شخص که خود را مامور امنیتی و دولتی معرفی کرده بودند موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , سپهرآیین, سپهرآیین, ، سرهنگ "جاوید مهری" ، فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین در تشریح این خبر گفت: با اعلام یک مورد شکایت توسط یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از وی توسط دو شخص که خود را مامور امنیتی و دولتی معرفی کرده بودند موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت. ,وی افزود: ماموران با مشاهده اظهارات شاکی پرونده موفق شدند خودروی این متهمان را که در سطح شهرستان در حال تردد بود را شناسایی و توقیف کنند.
,سرهنگ مهری بیان داشت: با توقیف این خودرو یکی از کلاهبرداران دستگیر و در نتیجه با شناسایی محل اختفای آنان و در یک عملیات غافلگیرانه همدست وی دستگیر و برای تکمیل تحقیقات به مقر انتظامی انتقال گردید.
,این مقام انتظامی بیان داشت: در بازجویی های صورت گرفته از این افراد مشخص گردید، این دو فرد با معرفی خود به عنوان مامور امنیتی و دولتی و تهدید افراد اقدام به کلاهبرداری از آنان میکردند.
,فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین در پایان با اشاره به اینکه متهمان برای انجام مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند بیان داشت: شهروندان هیچگاه فریب اینگونه افراد را نخورند و در مواجهه با چنین مواردی قبل از انجام هرکاری کارت شناسایی مامور را درخواست و در صورت نداشتن مدارک شناسایی، مراتب را سریعا از طریق پل ارتباطی 110 به پلیس اطلاع دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه