نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

آیت الله عبودیت تکیه گاه نیروهای انقلابی اصفهان بود

آیت الله عبودیت تکیه گاه نیروهای انقلابی اصفهان بود
نماینده اصفهان در مجلس دهم، با اشاره به بصیرت، آگاهی و معرفت عمیق آیت الله عبودیت، گفت: آن مرحوم به خوبی دشمن را از دوست تشخیص می‌داد و برای نسل جوان قبل از انقلاب، هدایتگرانه عمل کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ حجت السلام احمد سالک در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری، درباره شخصیت  مرحوم استاد ادب و تواضع، آیت الله عبودیت با بیان اینکه وی یکی از چهره های عالم، فاضل، زاهد و پارسا بود، اظهار کرد: بنده قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با ایشان در ارتباط بودم و ایشان را به عنوان یکی از تکیه‌گاه‌های مهم نیروهای انقلابی می‌دانم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

وی با اشاره به بصیرت والا، آگاهی و معرفت عمیق آیت الله عبودیت عنوان کرد: آن مرحوم  با خوبی دشمن را از دوست تشخیص می‌داد و برای نسل جوان قبل از انقلاب اسلامی هدایتگرانه عمل کرد.

,

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه آیت الله عبودیت از ابتدای انقلاب تاکنون در خدمت مردم بوده ابراز کرد: ایشان  همانطور که از فامیلشان مشخص است دارای عبودیت و اخلاص بودند.

,

وی با اشاره به اهمیت مرحوم عبودیت به اهمیت تربیت و کادر مربی خاطرنشان کرد: ایشان تاکنون شاگردهای بسیاری را پرورش داده اند و این از برکات آن مرحوم بود.

,

عضو جامعه روحانیت مبارز، با بیان اینکه اصفهان با ارتحال مرحوم مظاهری و آیت الله عبودیت عزادار شده، افزود: امثال این شخصیت ها گوهرهای ناب برای اسلام عزیز هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه