فرماندار شهرستان نور:

معلمان می‌توانند به عنوان نخبگان سیاسی جامعه تأثیرگذار باشند

معلمان می‌توانند به عنوان نخبگان سیاسی جامعه تأثیرگذار باشند
فرماندار شهرستان نور گفت: معلمان می‌توانند به عنوان نخبگان سیاسی جامعه تأثیر گذار باشند و قدرت را در اختیار کسانی قرار دهند که توانمندی، امکانات و آینده کشور را در مسیر منطقی، عقلانی قرار دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، صبح امروز همایش تجلیل از بازنشستگان آموزش و پرورش شهرستان نور در مجتمع رفاهی بانک شهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

علی شادمان در این همایش با اشاره به اینکه بازنشستگی یعنی فاصله از کار و موقعیت قبلی اظهارکرد: بازنشستگان فرهنگی ظرفیت بزرگ سیاسی هستند.

وی گفت: بازنشستگان فرهنگی فرصتی هستند تا اندیشه‌های طلایی آن‌ها در قدرت و انتخابات مختلف تأثیرگذار شود و تأثیرگذاری این نیست که در مسئولیت اجرایی قرار بگیریم بلکه کسانی که در حوزه‌های اجتماعی در دل جامعه هستند، نقش تعیین کننده‌ای دارند.

فرماندار نور گفت: معلمان می‌توانند به عنوان نخبگان سیاسی جامعه تأثیر گذار باشند و قدرت را در اختیار کسانی قرار دهند که توانمندی، امکانات، پول و آینده کشور را در مسیر منطقی، عقلانی و حساب شده‌ای قرار دهند.

این مسئول تصریح کرد: معلمان به عنوان گروه مرجع در جامعه هستند و مردم در تصمیم گیری‌ها به آن‌ها رجوع می‌کنند.

شادمان گفت: در کشوری که انتخابات یک اصل و مبنا است معلمان برای تغییر قدرت از کوچک‌ترین مجموعه، روستا و دهیاری تا بالاترین رده های اجرایی کشور محل رجوع مردم هستند و حضور معلمان به عنوان مرجع مورد توجه جامعه می‌تواند مسیر آینده کشور را رقم بزند و در مسیرهای صحیح و آنچه که در آینده برای کشور سرنوشت ساز است، تأثیرگذار باشند.

وی اظهارکرد: معلمان همواره مورد احترام هستند و جامعه علمی در تمام حوزه‌ها مدیون زحمات معلمان است و بعد از خانواده، نهاد آموزش و پرورش بزرگ ترین نهاد تأثیرگذار در تعیین ارزش‌ها، هنجارها و شکل گیری آن‌ها در جامعه است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه