سرپرست بهزیستی ایوان:

هفت واحد مسکن مددجویان بهزیستی ایوان در دهه فجر افتتاح می‌شود‌

هفت واحد مسکن مددجویان بهزیستی ایوان در دهه فجر افتتاح می‌شود‌
سرپرست بهزیستی ایوان گفت : 7واحد مسکونی در دهه مبارک فجربه مددجویان بهزیستی تحویل داده خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از جویزر، "حجت بابایی"؛سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ایوان، در گفتگوبا خبرنگار ما  با گرامیداشت فرارسیدن دهه مبارک فجر اظهار کرد :دهه فجر فرصت مغتنمی است که عملکرد نظام در 39 سال گذشته به‌دور از نگاه‌های سیاسی و جناحی بیان شود، مردم در این دهه منتظرند که دستگاه‌ها اقدامات خود را بیان کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویزر,

 بابایی گفت:سازمان بهزیستی همچون سایر ادارات برنامه های متنوعی را در راستای گرامیداشت این دهه در دست اقدام دارد که با مشارکت مددجویان و جامعه هدف براساس روزشمار دهه  برگزار خواهند شد.

,

بابایی افزود :از جمله برنامه هایی که در دهه فجر برگزار خواهد شد دیدار با خانواده مددجویان تحت حمایت می باشد که این امر انشالله با مشارکت مسئولان شهرستان محقق می شود.

,

وی افزود : یکی از اقدامات موثر سازمان بهزیستی تامین مسکن مددجویان فاقد مسکن می باشد  در شهرستان ایوان که با مشارکت بنیاد برکت تعداد 7واحد منزل مسکونی در مناطق روستایی و شهری در دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.

,

بابایی تصریح کرد : این تعداد واحد مسکونی در اختیار خانواده هایی قرار گرفته است که یا سرپرست خانوار بوده اند یا دارای چند فرزند معلول بوده اند.

,

وی با اشاره به اینکه بنای خدمت در بهزیستی به مددجویان بر مبنای توانمند سازی جامعه هدف می باشد ،گفت حفظ کرامت انسانی و کمک به مددجویان کمک خواهد کرد که عزت نفس افراد نیازمند تقویت شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه