جولان موتور سواران بی پروا در کوچه پس کوچه های بازار بندرعباس +تصاویر
تردد موتور سواران در بازار روز بندرعباس موجب ترافیک و اختلال در رفت و آمد شهروندان می شود که در سایه فقدان نظارت ها به چالشی بزرگ برای شهروندان تبدیل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازهرمز؛ بازار روز بندرعباس یکی از بزرگترین مراکز خرید مواد غذایی و نیازهای روز شهر است که با ورود به آن شاهد مشکلات زیادی می شویم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,شاید بزرگترین مشکل تردد سخت و دشوار در مسیر است که باید محتاطانه قدم برداشت تا با سینی های دستفروشان برخوردی صورت نگیرد.
,اما در همین حال موتور سوارانی دیده می شوند که بی اهمیت به جمعیت از وسط مسیر خرید رد می شوند و در چنین شرایطی عابران، راهی جز باز کردن مسیر برای آنان ندارند.
,این متخلفان به حدی عادت به این کار کرده اند که با بوق های پیاپی مردم را مجبور به پراکنده شدن از مسیر خود می کنند.
,,

, جولان موتورسواران در بازار خطری برای شهروندان
, جولان موتورسواران در بازار خطری برای شهروندان, جولان موتورسواران در بازار خطری برای شهروندان,یکی ازکسبه های بازار در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: تردد موتور سواران در کوچه های تنگ و باریک بازار بندرعباس باعث اختلال در رفت و آمد برای شهروندان می شود همچنین بعضی از مغازه داران، موتور سیکلت خود را در جلوی مغازه هایشان پارک می کنند که خود سد معبری برای عبورعابران است.
,وی با اشاره به اینکه در ماه های گذشته با این متخلفان برخورد شده است، عنوان کرد: جولان موتور سواران جوان در این کوچه های باریک بازار خطر تصادف را در این بازار افزایش می دهد.
,

, کوچه های تنگ بازارراهی برای تردد موتور سواران نیست
, کوچه های تنگ بازارراهی برای تردد موتور سواران نیست, کوچه های تنگ بازارراهی برای تردد موتور سواران نیست,علیرضا ارجمند، یکی دیگر از شهروندان بندرعباس اظهار کرد: عبور موتور سواران دراین بازار که خانم ها و آقایان در کنار یکدیگرتردد می کنند جالب نیست و چهره زشتی به شهر می دهد.
,این شهروندبا اشاره به اینکه این روزها تعداد موتور سواران در بازار بندرعباس به شدت افزایش یافته است، گفت: وجود موتورهای مغازه داران در کنار مغازه هایشان باعث اشغال فضا در بازار می شود و صحنه جالبی برای بازار بندرعباس نیست.
,وی تصریح کرد: موتورها در قلب بازار باعث ترافیک می شود به طوری که شهروندان باید عبور خود را متوقف کنند تا موتورسواران تردد کنند.
,ارجمند خاطر نشان کرد: باید در زمینه تردد موتور سواران در بازار فرهنگ سازی شود و مردم خودشان بدانند که کوچه های تنگ و باریک مسیری برای عبور با موتور سیکلت نیست.
,

, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه