فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان:

وظیفه امروز ما این است که نسل جدید را با تاریخچه انقلاب، آشنا کنیم

وظیفه امروز ما این است که نسل جدید را با تاریخچه انقلاب، آشنا کنیم
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان گفت: دشمن درصدد مأیوس کردن جوانان به انقلاب است و قصد دارد با هجمه‌های فرهنگی با استفاده از ابزارهای جدید ذهن آن‌ها را نسبت به انقلاب بدبین کند بنابراین وظیفه امروز این است که نسل جدید را با تاریخچه انقلاب، آشنا کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید یزدانی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان در گفتگو با خبرنگار  پیرغار، در ارتباط با برنامه‌های اجرایی سپاه فارسان در دهه مبارک فجر گفت: انقلاب اسلامی ایران معجزه‌ای بود که با رهبری امام خمینی (ره) توانست همه توطئه‌ها و آرزوهای دشمنان را نقش بر آب کند و تبدیل به الگویی برای آزادی خواهان جهان شود.

وی عنوان کرد: در بهمن ۱۳۵۷ مردم ایران اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) توانستند ستون‌های نظام شاهنشاهی را بعد از ۲۵۰۰ سال فروبریزند و مردم ولایی فارسان نیز همانند مردم دیگر شهرهای کشور با حضور همیشگی خود در تمامی صحنه‌ها سعی کردند حافظ این انقلاب باشند. در همین ارتباط به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، 50 عنوان برنامه مختلف توسط سپاه فارسان در دهه فجر اجرا خواهد شد.
 
سرهنگ یزدانی گفت: برنامه‌های دهه‌ی فجر به‌خصوص در روز آغاز این دهه یعنی دوازدهم بهمن‌ماه باید بسیار پرمحتوا و هنرمندانه برگزار شود و با توجه به مصادف شدن دهه فجر امسال با ایام غم‌بار دهه فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) برنامه‌ها باید ماهیت فاطمی داشته باشند و شأن و منزلت حضرت فاطمه الزهرا (س) حفظ گردد.
 
وی تصریح کرد: در این دهه‌ی مبارک، نشست‌های بصیرتی با تبیین نقش امام و انقلاب، گفتمان امام و رهبری و شناخت استکبار، برگزاری روز شهرستان، رژه موتوری، افتتاح نمایشگاه عکس انقلاب، سرکشی از خانواده‌های شهدا، غبارروبی گلزار شهداء و نشست‌های سبک زندگی اسلامی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که در سطح پایگاه‌های مقاومت بسیج و به‌خصوص واحدهای مقاومت دانش‌آموزی برگزار خواهد شد.

وی بابیان اینکه مردم فارسان همیشه قدردان خون‌های ریخته شده شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی بوده‌اند، اظهار کرد: امروزه پیشرفت کشور ما به‌پاس رشادت‌های دلاورمردان در زمان انقلاب و جنگ هشت‌ساله است و اقتدار امروز را مدیون آن‌ها هستیم.

وی با تأکید بر اینکه باید در ایام‌الله دهه فجر یاد و خاطره این عزیزان گرامی داشته شود، افزود: دشمن درصدد مأیوس کردن جوانان به انقلاب است و قصد دارد با هجمه‌های فرهنگی با استفاده از ابزارهای جدید ذهن آن‌ها را نسبت به انقلاب بدبین کند بنابراین وظیفه امروز این است که نسل جدید را با تاریخچه انقلاب، مصائبی که برای حصول این دستاورد مهم متحمل شده‌ایم و دستاوردهای آن آشنا کنیم.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,   پیرغار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه